Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Κορινθία τη…σήμερον!

Published

on

Ούτε νερό λέει δεν είχαν βάλει χθες στο Αποστολοπούλειο για την συνεδρίαση του Περιφερειακού. Να ήταν σχεδιασμένη η διάλυση της συνεδρίασης; Όχι δεν το πιστεύω! Και γιατί λείπανε οι 18 από τους 19 του Νίκα; Ζέστη και δουλειές βρε παιδιά! Ο Πετρίτσης βέβαια λέει για να μην περάσει το ψήφισμα για τα προ ημερησίας. Είναι και δύσκολοι οι καιροί, εκλογές έρχονται, χρίσματα συζητιούνται. Είμαστε για διαμαρτυρίες τώρα;

Όπου γάμος και χαρά οι αιρετοί, οι εν ενεργεία, οι επιθυμούντες, ακόμα και οι παλαιότεροι! Από τα κλαρίνα στα κλαρινέτα και από τη γουρνοπούλα στα σούσι. Γερό στομάχι να χετε άρχοντες!

 

Τι ήταν κι αυτό με την διώρυγα χθες. Έκλεισε, δεν έκλεισε σε ένα ιδιότυπο παιχνίδι «κολοκυθιάς». Η ουσία είναι ότι για κάποιες ώρες διέλευση δεν υπήρχε. Υπήρχαν μόνο συνεργεία εντός του καναλιού. Και υπάρχει και ένα δελτίο τύπου διάψευσης από την ΑΕΔΙΚ, η ασάφεια όμως στις ώρες αποδεικνύει το υπαρκτό του γεγονότος. «Άνοιξε σήμερα» λέει το Δ.Τ για να καταλήξει «η Διώρυγα Κορίνθου θα λειτουργεί πλήρως περί ώρας 21:30” που σημαίνει πως ΔΕΝ λειτουργούσε πλήρως.  Μια αναφορά για την δυσλειτουργία θα ήταν καλύτερη από την διάψευση στην οποίαν προχώρησε και ο Υπουργός Χρίστος Δήμας κάνοντας λόγο για fakenews την ώρα που υπάρχουν δημοσιευμένες φωτογραφίες με τα συνεργεία εντός του καναλιού.

 

Συνεδριάζει την Τετάρτη στις 7 το δημοτικό συμβούλιο στην Κόρινθο. Με τα ίδια θέματα της αναβληθείσας συνεδρίασης. Για να δούμε πόσοι θα πάνε και από πού! Και πως θα εξηγήσουν βέβαια, αν θα εξηγήσουν. Αλλά και τι θα κάνει ο Πρόεδρος του σώματος.

I Love Crinth από χθες στα Καλάμια και το σχόλιο του υποψηφίου δημάρχου ήταν «μα καλά δεν είδαν ότι εμποδίζετε η θέα στη θάλασσα;» Κάθε μέρα και μια έκπληξη σε αυτόν τον τόπο!

 

Πυρά δέχεται ο πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου Γιάννης Μαλτέζος επειδή διέλυσε την συνεδρίαση του οργάνου ελλείψη απαρτίας. «Ήταν στο φουαγιέ οι συνάδελφοι» είπε ο Ντίνα Νικολάκου  και μίλησε για πραξικοπηματική ενέργεια. Αλήθεια όμως, αφού η συνεδρίαση ξεκινούσε στις 17:00, στις 17:17 οι σύμβουλοι τι έκαναν στο φουαγιέ και δεν ήταν στις θέσεις τους; Μήπως κάποιοι στιγμή θα πρέπει να είμαστε συνεπείς;

 

Τελικά συνεδρίασε το περιφερειακό με τις παρατάξεις της μειοψηφίας που ονομάζονται «πλειοψηφία». Τέτοιες στιγμές δεν πρέπει να ζει άλλο όργανο στη χώρα. Και αποτελεί «επίτευγμα όλων».

 

Έρχεται η μεγάλη είδηση για την Κόρινθο και το Λουτράκι. Το έργο θα είναι εμβληματικό και με παραμέτρους τουριστικές, οικονομικές και περιβαλλοντικές. Η συνεργασία των δυο δήμων φέρνει αποτελέσματα, οι ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ώρες

Εκλογές τον Οκτώβρη λένε οι πληροφορίες και η μάχη στα παρασκήνια για τις θέσεις στα βουλευτικά ψηφοδέλτια έχουν ξεκινήσει. Εξ ού και οι παρουσίες ΟΛΩΝ σε πανηγύρια, εκδηλώσεις, γάμους και κηδείες. Βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι που πραγματοποιούν και τις επαφές των εναλλακτικών. Διότι ως γνωστόν, το καλό του τόπου είναι που προέχει και όχι να έχουμε την καρέκλα μας!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz