Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Κορινθία τη…σήμερον!

Published

on

 

Τελικά ο Δημήτρης Πρωτόπαππας θα είναι ο Δήμαρχος της πλατείας. Αντε κ του στρατοπέδου. Όλα κι όλα δύο τα θέματα που θίγει και πάντα με την μορφή της κριτικής. Από προτάσεις τίποτα, κενό! Προσοχή στο κενό όμως διότι δεν αρκεί να δείξει ότι ο δεν είναι καλός αλλά ότι ο ίδιος ειναι ικανός. Κ μόνο με κριτική δουλίτσα δεν γίνεται.

 

5 ημέρες ο Θανάσης Μανάβης χτυπάει αλύπητα τον Αννίβα Παπακυριάκο για το θέμα του νερού. Χθες που ο δήμαρχος έδωσε συνέντευξη τύπου κοινή με το Βασίλη Νανόπουλο για την ανακοίνωση της λύσης που θα δοθεί ο Θανάσης Μανάβης αντί να αναφερθεί στο θέμα αυτό ανακοινώνει πως το πρόβλημα ήταν το…. Live της συνέντευξης τύπου. Αλίμονο στους πολίτες.

Δεν θέλει αυτοκίνητα στο παραθαλάσσιο μέτωπο της Κορίνθου ο τέως Γ.Γ του δήμου Τάκης Λούμπας, θέλει σκάφη! Κι αυτά θα παρκαρουν βέβαια αλλά εντός θαλάσσης οπότε…ούτε γάτα ούτε ζημιά!

 

Να κόψουμε λέει τα χρήματα από τον πολιτισμό για 2 χρόνια και να τα δώσουμε για να κάνουμε άλλα έργα. Τόσα χρόνια στα «δημοσιογραφικά» κι ακόμα δεν μάθατε ορισμένοι πως δεν μεταφέρονται χρήματα από κωδικό σε κωδικό. Πως δεν το επιτρέπει το κράτος, η νομοθεσία, οι διαδικασίες. Αλλά θα μου πεις…ψιλά γράμματα. Κουβέντα να γίνεται ή…ότι άλλο!

 

5.000 ευρώ έδωσε η Περιφέρεια για την εκδήλωση με τα χορευτικά στα περιβολάκια. Άνοιξε το πουγκί ο περιφερειάρχης  είναι ηλίου φαεινότερο! Και το λέμε διότι στην αρχή της θητείας του είχε εμφανιστεί λιγάκι…σφιχτός! Και είχε αποδειχτεί και σφιχτός! Λες επειδή πλησιάζουν εκλογές και οι σύλλογοι είναι πολυπληθής;

 

Μόνο ο Βασίλης Μπαλάφας έχει απαντήσει στην πρόσκληση δημόσιου διαλόγου του Παναγιώτη Μεταξά! Δεν ήταν βέβαια στους αποδέκτες αλλά…δεν βαριέσαι! Όποιος απαντάει καλό είναι αφού τα κόμματα και οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι την έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Βέβαια, ο Παναγιώτης Μεταξάς λέει πως υπάρχει μακρά λίστα! Τώρα γιατί θα την ανακοινώνει με το σταγονόμετρο μόνο εκείνος ξέρει. Σ εμάς πάντως δημιουργούνται αμφιβολίες περί της ύπαρξής της!

 

Βγήκε ο Αλέκος και είπε πως η χωματερή στο πεδίο βολής είναι παράνομη. Βγήκε και ο δήμαρχος και του είπε ότι είναι σημείο μεταφόρτωσης και μάλιστα αδειοδοτημένο. Δεν το ξέρει αυτό ο Αλέκος; Φυσικά και το ξέρει αλλά να…ας ρίξουμε και καμιά τουφεκιά στον αέρα!

Και παραμένω στο θέμα. Ο Αλέκος πήγε πρώτος στη φωτιά χθες. Και αντί, ως δήμαρχος του τόπου αυτού για 13 χρόνια, με δεκάδες τέτοια περιστατικά να έχει αντιμετωπίσει και φυσικά με την υγεία των πολιτών ως προτεραιότητα, να καλέσει την Π.Υ που γράφτηκε οτι άργησε να πάει, έκανε live μετάδοση στο facebook… Επιλογές και προτεραιότητες!

Και υποψήφιος και τσιγγούνης; Στα πηγαδάκια μιλούν για «άρχοντα» ο οποίος σε όποιο τραπέζι κι αν παρακάθεται στο τέλος μοιράζει το λογαριασμό σε όλους. Τι να πεις! Αμα σου λείπει ο χορηγός είναι δύσκολα τα πράγματα. Και εκλογές χωρίς χρήματα δεν γίνονται!

 

«Ελπίζουμε να έχουμε δηλώσεις σήμερα» γράφει  ενημερωτικό σαιτ της πόλης για την χθεσινοβραδινή φωτιά στο πεδίο βολής στην Κόρινθο. Το να κάνετε ρεπορτάζ, να τις ζητήσετε τις δηλώσεις από τους αρμοδίους ούτε λόγος έτσι; Να έρθουν εκείνοι μόνοι τους! Κι αν δεν έρθουν βρε παιδιά; Μετά τι; Θα λέτε ότι σιωπούν; Κάτι λάθος γίνεται σε αυτήν την πόλη.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz