Connect with us

Επικαιρότητα

Κορινθία τη…σήμερον!

Published

on

“Μιλήστε μας για το κόστος”  γράφει στο διαδίκτυο ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Λαμπρινός αναφορικά με το έργο του σχολείου στην Αρχαία Κόρινθο. Μα κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν αρνήθηκε τα κόστη. Ούτε τα προβλήματα που προέκυψαν. Το ζήτημα είναι το σχολείο να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί. Γι αυτό πρώην και νυν δήμαρχος ακολούθησαν ίδια πορεία θετικής ψήφου. Η πρόταση της ΠΝΟΗΣ είναι να χαθεί το έργο λόγω του κόστους; Η θέση αυτή πρέπει να είναι ξεκάθαρη.

Συνωστισμός στελεχών σήμερα στην Καλαμάτα. Η παρουσία του Πρωθυπουργού λειτούργησε σαν “μέλι” βλέπετε αναγνώστες μου η αύρα των εκλογών ολοένα και δυναμώνει. Να μην δηλώσεις παρουσία; Να γράψει ο Κυριάκος πως έλειπες;;;; Για το ΕΣΠΑ τώρα; ούτε λόγος. Αφορμή ήταν το συνέδριο.

Είναι η γαλάζια σημαία ψέματα στο δήμο Κορινθίων; Ένα τηλέφωνο στον Τίμο είναι βρε παιδιά και μια στοιχιεώδης έρευνα για να βρείτε πως οι σημαίες αποστέλλονται απο το πρόγραμμα στις 20 Ιουνίου και δεν τις ράβει η γιαγιά μας στο υπόγειο (γι αυτό ως ώρας οι ιστοί είναι κενοί) καθώς και οτι, άλλες είναι οι προυποθέσεις του προγράμματος για σημαία σε πολυσύχναστη παραλία όπως τα καλάμια και άλλες για μη πολυσύχναστη όπως  η Ποσειδωνία. Και μην μου πείτε “μα πάει πολύς κόσμος”! Δεν ορίζεται έτσι το “πολυσύχναστο”!

Ταχύτητες έχει ανεβάσει ο Νίκος Βεργισογλάκης, υποψήφιος με το δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο στις εκλογές που έρχονται και προσφάτως αποχωρήσαντα απο την ΠΝΟΗ. Επιτυχημένος επιχειρηματίας, οικογενειάρχης με καλή έξωθεν μαρτυρία σίγουρα είναι απο τα νέα πρόσωπα που έχει ανάγκη ο δήμος. Κάποια στιγμή πρέπει να συντελεστεί η αλλαγή πολιτικού προσωπικού. Πόσο ακόμα πια;

Ανασυγκροτείται ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία και εγγράφει νέα μέλη. Είχαμε να δούμε τέτοια…κινητοποίηση απο την εκλογή Κασσίμη στη θέση του συντονιστή Κορινθίας την οποίνα και εγκατέλειψε όμως λίγα μερόνυχτα μετά. Αξιόλογος ο κ.Καθηγητής δεν κατόρθωσε να βγάλει άκρη με την επίσης αξιόλογη ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ τότε, θα βγάλει σήμερα; Πάντως υποψήφιο ακόμα δεν έχουν για το δήμο. Ο Δέδες δεν θέλει, ο Πρωτοπαππάς που θέλει μάλλον δεν θέλουν…Λέτε αναγνώστες μου να έχουμε όνομα – έκπληξη;

Μπορεί να μην σου αρέσει η πολυσύχναστη παραλία, μπορεί να μην θέλεις να απολαύσεις το μπάνιο σου σε κάποια ξαπλώστρα, μπορεί ακόμα να σε ενοχλεί η αυξημένη επιχειρηματική δραστηριότητα. Το να λες όμως οτι η παραλία Καλάμια είναι χάλια αποτελεί ακραία εμπάθεια.

Στη συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον πρωθυπουργό προχθές τέθηκαν θέματα όπως το δίκτυο Καλό Νερό – Τσακών και η επαναλειτουργία του σιδηρόδρομου. Εκείνο το ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΤΣΑΚΩΝΑ ακόμα στα αυτιά μου το έχω από τον Τατούλη και ακόμα…συζητάμε!

“Μπράβο” στους δυο δημάρχους, πρώην και νυν για την στάση τους στο θέμα του δημοτικού σχολείου απευθύνει ο τοπικός σύμβουλος της Αρχαίας Γιάννης Τσέλιος. Να ρωτήσει με την πρώτη ευκαιρία ο αγαπητός σύμβουλος, σε ένα απο τα τραπέζια που συναντιέται με τον επικεφαλής της ΠΝΟΗ γιατί εκείνος καταψήφισε. Διότι όπως προείπαμε η ουσία αυτήν την ώρα δεν είναι το κόστος που αυξήθηκε αλλά η ολοκλήρωση του έργου.

 

Τρίζει λέει η καρέκλα του Γκιώνη στο Λουτράκι αν τελικά αποφασίσει να είναι υποψήφιος ο Πιτσάκης. Θέλει να γίνει Δήμαρχος ο πρώην πρόεδρος του επιμελητηρίου; Η αλήθεια είναι πως αυτόν τον καιρό “ψάχνεται” και πως σίγουρα θα είναι παρών στα εκλογικά πράγματα.

 

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz