Connect with us

EDITOR

Κορινθία τη σήμερον

Published

on

Τοποθετήθηκαν σήμερα τα αμφίβια για τα ΑΜΕΑ στις παραλίες του δήμου Κορινθίων. Βασική υποδομή για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και μπράβο. Σιγά – σιγά να γίνουμε μια πόλη με υποδομές, αν και θα έπρεπε να είμασταν εδώ και χρόνια.

 

Τι ψιθυρίζεται συμπολίτες; Θα ανοίξουν κάποια κέντρα νεοσυλλέκτων; Η πληροφορία έκανε μερικούς στην Κόρινθο να αναθαρρήσουν! Όνειρα απατηλά συμπολίτες! Η μοίρα του 6ου συντάγματος είναι προδιαγεγραμμένη μετά τις αποφάσεις του 2013.

 

Έτοιμη να σκάσει είναι «βόμβα» που αφορά στην σιδηροδρομική γραμμή και την αξιοποίηση της. Ποιος τον ακούει τον Νίκα!

 

Σωστή η επισήμανση που έγινε στο διαδίκτυο για τον κάδο ανακύκλωσης γυαλιού στην Δαμασκηνού, ανάμεσα στις δυο τράπεζες. Ότι θέλει ο καθένας ρίχνει μέσα! Απέσυρέ τον αντιδήμαρχε!

 

Αναβρασμός στα Καλάμια από τους επιχειρηματίες για τα σεζόν. Ο υδράργυρος κινείται στα…ψηλά και οι ξαπλώστρες στήνονται ταχέως. Ήδη οι λουόμενοι απολαμβάνουν το μπάνιο τους καθημερινά, σπεύδουν και οι τελευταίοι λοιπόν επιχειρηματίες να ολοκληρώσουν τις κατασκευές προκειμένου αυτό το καλοκαίρι να «ρεφάρουν» από την πανδημία.

 

Τον Ιούνιο αναμένεται να κυματίσουν οι Γαλάζιες σημαίες στις ακτές της χώρας, το ίδιο και στις ακτές της Κορίνθου. Οι σημαίες αποστέλλονται στους δικαιούχους από το πρόγραμμα και…δεν τις ράβουν οι μοδίστρες στο σπίτι τους!

 

Συζητήσεις έχουν προκληθεί από την συμμετοχή και την εκλογή Δέδε στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. Που θα αξιοποιηθεί ο Γιώργος στις επόμενες κάλπες; Διότι αν στην Περιφέρεια ισχύει η υποψηφιότητα Τατούλη (που ισχύει) ή η υποψηφιότητα σημερινού κραταιού υπουργού της ΝΔ που θα μεταπηδήσει στην αυτοδιοίκηση (ξανά),τι τύχη έχει; Θα επιλέξει ο Γιώργος μια ακόμα υποψηφιότητα με ατυχές αποτέλεσμα; Όντας φιλόδοξος, πολιτικά ώριμος και με ένστικτο, πολύ αμφιβάλουμε. Μήπως θα είναι η επιλογή για το δήμο λοιπόν;

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz