Connect with us

EDITOR

Κορινθία τη… σήμερον

Published

on

Είδαν και αποείδαν για τα κουνούπια οι δήμοι με την Περιφέρεια και το πήραν πάνω τους! Ο ένας μετά τον άλλον εγκρίνει κονδύλια για την καταπολέμηση τους ΕΓΚΑΙΡΑ και όχι να φτάσουμε Οκτώβρη που έτσι κι αλλιώς δεν θα υπάρχουν! 13 χιλιάρικα ανέβηκαν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ για το δήμο Κορινθίων

 

Τους συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ ευχαρίστησε ο Γιώργος Δέδες για την στήριξη τους στις εσωκομματικές διαδικασίες. Πως αλλάζουν οι καιροί και τα μετερίζια! Ακολούθησε η Μαρία η Θελερίτη με ανάλογο ευχαριστήριο και εδώ μάλλον διαφαίνεται μια… κούρσα!

 

Παράπονα φαίνεται πως έχει ο Δήμαρχος Νανόπουλος από την Περιφέρεια. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη είπε πως η συνεργασία δεν είναι αυτή που θα ήθελε και πως «δεν ευθύνομαι εγώ!» σημείωσε δε πως η περιφέρεια θα πρέπει να δίνει στους δήμους αυτά που δικαιούνται και να μην κάνει «διακρίσεις», ο δήμαρχος ανέφερε τη Νεμέα.

 

 

Απάντηση από το Γ.Μουρούτσο στο Δήμαρχο διαδικτυακή για την χθεσινή αναφορά περι προμήθειας υλικών από την «ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ». « Ευτυχώς υπάρχει η ΔΙΑΥΓΕΙΑ κ. Δήμαρχε. Πράγματι έχετε κάνει την προμήθεια υλικών συντήρησης άρδευσης κήπων τον Οκτώβριο του 2021 με ανάθεση χωρίς προσφορές για ποσόν 18.000 ΕΥΡΩ περίπου, λόγω του επείγοντος και ΟΧΙ από την εταιρεία ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ όπως σκοπίμως και ψευδώς είπατε» αναφέρει σε post.

 

Γιατί ο σύλλογος αρχιτεκτόνων δεν κατέθεσε της προτάσεις τους όσο ήταν ανοιχτή η διαβούλευση για την πολεοδόμηση; Γιατί δεν κατέθεσε ενστάσεις στο προβλεπόμενο διάστημα; Έχει αξία η κατάθεση προτάσεων – ενστάσεων τώρα όταν όλα έχουν προχωρήσει; Είναι ουσίας ή για απλή καταγραφή τύπου «προτείναμε και δεν εισακουστήκαμε»;

Απάντηση έφτασε μέσω τρίτων στα αυτιά μας από τον τοπικό πρόεδρο των Εξαμιλίων για τα χθεσινά σχόλια περί συμμάχου που προωθεί άλλον υποψήφιο στην κοινότητα. «Ο Πρόεδρος πηγαίνει αέρα» μας μετέφεραν και δεν φοβάται τίποτα. Έχει την στήριξη του Δημάρχου, το έργο που έχει παράξει και προχωρά μπροστά. Ναι Πρόεδρε αλλά το νου σου στις «υπόγειες διαδρομές» ορισμένων που σήμερα σου σφίγγουν το χέρι και σου χαμογελούν!

 

Ενδιαφέρουσα η επιλογή της λέξης «σκάνδαλο» από πλευράς Νίκου Σταυρέλη για το θέμα των Led. Το κείμενο όμως μεγάλο! Ποιος να διαβάσει; Ποιος να ασχοληθεί με τόση λεπτομέρεια; Μικρά κείμενα αγαπητέ Νίκο και κατανοητά από τους πολλούς.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz