Connect with us

EDITOR

Κορινθία τη σήμερον

Published

on

Εκεί που δεν τις θέλαμε, δεν μας φτάνουν! Γκρίνια γιατί οι γαλάζιες σημαίες είναι 4 και όχι 14! Εντάξει παιδιά, αγάλι – αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι!

 

«Δεν φταίω» είπε ο Αλέκος που έπεσε το ΓΠΣ και προέβλεψε πως θα ξαναπέσει με ευθύνη του Νανόπουλου. Δεν θα έρθουν τότε επενδύσεις είπε ο Πρώην Δήμαρχος ο οποίος ως γνωστόν υλοποίησε το επιχειρηματικό πάρκο εκεί όπου σήμερα δραστηριοποιούνται δεκάδες επιχειρήσεις. Τι όχι;

 

Είπε ακόμα ο Αλέκος για σκάνδαλα επειδή έρχεται ένας στους διαγωνισμούς. Σκάνδαλα και τα παλιά τότε,  τότε που ένας ερχόταν αλλά, δεν πείραζε!

 

Ενόχλησε τον Αλέκο το κόστος του αγώνα για την Μικρά Ασία. Πολλά λέει τα 1240 για τα ηχητικά , μεγάλο και το γεύμα των 110 ατόμων αποστολών και εμπλεκομένων. Γι αυτό δεν παρέστη κιόλας; Αντιδρώντας; Ουσία μηδέν αγαπητέ Δήμαρχε! Άφησε ο Σταυρέλης το μπακαλόχαρτο και το πήρατε εσείς! Να ψάξει κανείς άραγε εκδηλώσεις 13 ετών και κόστη; Βέβαια άλλα τα κόστη το 2014 άλλα το 2022. Όχι;

 

Πλάκα έχουν τα σχόλια στο διαδίκτυο για τα ηλεκτρικά ποδήλατα που έρχονται στο δήμο Κορινθίων. Οι ίδιοι που γελάνε και γράφουν πως είναι αχρείαστα είναι οι ίδιοι που κάτω από την ανάρτηση Ταγαρά βάζουν καρδούλες και γράφουν «συγχαρητήρια»!

 

Δια ζώσης σήμερα το συμβούλιο και πολλά θα καταγραφούν! Παρόντες και απόντες, θέσεις και κατανομή, διαθέσεις. Υπομονή λίγες ώρες ακόμα!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz