Connect with us

EDITOR

Κορινθία, τη σήμερον!

Published

on

Και μόλις ο Γκεζερλής είπε «όχι» ξάφνου αγαπήθηκε! Ξάφνου έγινε αρχιτέκτονας και γνώστης. Σύμβουλος που αγαπάει τον τόπο του! Μέχρι πρότινος ήταν ο γραφικός με τα τελεφερίκ, ο σύμβουλος που μιλάει στο σακάκι, ο επικεφαλής των ολίγων ψήφων, το στέλεχος που συστρατεύθηκε με το δήμαρχο για την καρέκλα και τον μισθό. Και τι άλλο θα δούμε ως τας εκλογάς!

 

Σκοπιμότητα αποδίδει ο Γιώργος Μουρούτσος στο Δήμαρχο Κορινθίων για τη μη μετάδοση των δημοτικών συμβουλίων. «Έτσι με άνεση λέει ότι τον βολεύει» αναφέρει ο σύμβουλος χαρακτηριστικά. Βέβαια, ακούγεται λίγο φαιδρό αν κανείς σκεφτεί πως τα συμβούλια έτσι κι αλλιώς καταγράφονται και έτσι κι αλλιώς είναι διαθέσιμα κατόπιν στον ιστότοπο του δήμου ώστε ο καθένας να ακούσει τις τοποθετήσεις όλων. Δηλαδή, άλλη τοποθέτηση κάποιος κάνει σε Live και άλλη σε κονσέρβα;

 

«Δεν θέλω θέσεις και καρέκλες αλλά το καλό της πόλης» διεμήνυσε ραδιοφωνικά ο Γιάννης Γκεζερλής. Στις φήμες πάντως που θέλουν να έχει ζητήσει την αντιδημαρχία Πολεοδομίας και αυτή να μην του δίνεται (προς τούτο και το πρόσφατο όχι στην πολεοδόμηση;) δεν απάντησε!

 

«Αποθήκη ψυχών»  έκαναν το στρατόπεδο» μας είπε ο Γιώργος Φαρμάκης ο οποίος προσπαθεί να επανέλθει στα κοινά. Το 6ο Σύνταγμα Πεζικού βέβαια δέχτηκε τους πρώτους μετανάστες το 2012 επί δημαρχίας Πνευματικού και με τον Γιώργο Φαρμάκη να περιδιαβαίνει την πόλη με όχημα του δήμου και άσμα στα ηχεία «μπήκαν στην πόλη οι οχτροί» αλλά μάλλον αυτή η «μνήμη» δεν βολεύει!

 

Σκάνδαλο λέει η αντιπολίτευση τα led και η αντικατάσταση του δικτύου οδοφωτισμού διότι το έργο αγγίζει τα 17 εκ ευρώ. «Δεν υπάρχει λόγος για το έργο» από την άλλη λέει ο πρώην Δήμαρχος. Προφανώς κανείς δεν έχει δει τα φωτιστικά που καταρρέουν, τις λάμπες που καίγονται ανα δυο μέρες, τις διακοπές λόγω βραχυκυκλώματος και βεβαίως, κανείς δεν υπολογίζει το τεράστιο εύρος του δήμου Κορινθίων, τα 17.000 φωτιστικά σώματα, την συντήρηση που θα γίνεται με ευθύνη του ιδιώτη. Προφανώς επιδιώκουμε έναν κακό φωτισμό, προβληματικό και κοστοβόρο.

 

 

Το καθάρισαν λέει το οικόπεδο στην Ερμού αλλά μάλλον ο ιδιώτης. Μάλλον! Που να παίρνεις τώρα να ρωτάς ποιος, τι και γιατί; Έπαψε να είναι θέμα αντιπολιτευτικό οπότε πάμε γι άλλα!

 

Σε δικηγόρο έχει περάσει η τύχη του σχολείου της Αρχαίας Κορίνθου. Μετά το αίτημα διάλυσης της εργολαβίας ως μη συμφέρουσας πια από τον ανάδοχο ο δήμος αναζητά μέσω δικηγόρου είτε νέα συμφωνία με τον ανάδοχο είτε ανάθεση του έργου σε νέο εργολάβο. Εν αναμονή

 

Πόσο πιο αθλητικοί πια; Ο Αλέκος έφτιαχνε γήπεδα και σε χλωρό κλαρί δεν τον αφήνατε. Τώρα που ο Νανόπουλος είπε «έχουμε αρκετά’ πάλι γκρινιάζουμε. Τελικά τι θέτε;

 

Ολοένα και αυξάνουν οι φήμες περι βουλευτικών εκλογών, βγήκε και αυτή η απόφαση Βορίδη περι καθορισμού χώρων και φούντωσαν τα σενάρια. Θα φουντώσουν ως εκ τούτου και οι τοπικές αντιπαραθέσεις αφού στο Βουλευτικό του ΚΙΝΑΛ αναμένεται σφοδρή σύγκρουση. Αν ο πρώην Δήμαρχος είναι τελικά στο Βουλευτικό με δεδομένη την πρόθεση της πρώην Βουλευτού Κατερίνας Φαρμάκη επίσης να είναι, η σύγκρουση θα είναι πολυεπίπεδη επηρεάζοντας και τα αυτοδιοικητικά, Μην ξεχνάμε πως ο σύζυγος, Γιώργος Φαρμάκης όταν εξέφρασε την πρόθεση εκ νέου να είναι υποψήφιος για το δήμο έθεσε ως προϋπόθεση την επανένωση της Πορείας Ευθύνης και φυσικά την υποψηφιότητα Πνευματικού.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz