Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Κορινθία τη…σήμερον!

Published

on

Σύμβουλοι κρατήστε δυνάμεις! Μόλις ξεκίνησε το καλοκαίρι και οι εκδηλώσεις είναι πολλές! Απ άκρη σ άκρη! Κάντε επιλογή διότι σε όλες είναι απίθανο να είστε. Ούτε και ως παρουσία με σεβασμό λογίζεται να κάθεστε μισή ώρα, να κάνετε τον χαιρετισμό σας και ασθμαίνοντας έπειτα να φεύγετε για την επόμενη! Είμαι μαραθώνιος και όχι σπριντ!

 

Έτοιμη λέει ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας είναι η προτομή του Χαρίλαου Τρικούπη και σύντομα θα τοποθετηθεί στον Ισθμό. Μετά Βαΐων και κλάδων φυσικά! Αναμένουμε την πρόσκληση διότι όσο να πεις, ένα τοπόσημο θα δημιουργηθεί. Ασχέτως εάν πολλοί έθεσαν το ερώτημα «γιατί ο Τρικούπης και όχι ο Κολοκοτρώνης».

 

Δεν έχει τέλος το «φάγωμα» στην τοπική κοινότητα της Αρχαίας Κορίνθου. Όλοι κοιτούν να αναδείξουν το λάθος, το άσχημο, το κακό και να επιρρίψουν την ευθύνη. Σκοπός δεν είναι να λυθεί ή να αποκατασταθεί το πρόβλημα αλλά να δείξουμε με το δάχτυλο δημόσια ποιος φταίει. Κρίμα.

 

Τι την ήθελε ο αγαπητός Χάρης την φωτογραφία με την εώρα; Τέλος δεν έχουν τα σχόλια και οι αναφορές! Βέβαια, κάτι ήθελε να πει ο Αντιπεριφερειάρχης ο οποίος δεν μας έχει συνηθίσει σε ανάλογες δημοσιεύσεις αλλά εν καιρώ θα φανεί.

 

Νερό από το Λουτράκι ζήτησε ο Θανάσης Μανάβης σε μια από τις 5 προτάσεις για την λύση στο πρόβλημα του Ζευγολατιού. Να έχει κατατεθεί και επίσημα στον δήμαρχο Γκιώνη ή περιμένει ο υποψήφιος να θέσει το αίτημα ο εν ενεργεία δήμαρχος;

 

Και μιας και ο λόγος για νερά, 11 παραλίες στο δήμο Κορινθίων έχουν εξαιρετικής ποιότητας νερά για κολύμβηση. Τελευταία μέτρηση έγινε στις 23-24 Ιουνίου 2022. Visit Corinth λοιπόν!

 

Το facebook του δήμου χρησιμοποιεί ο Νίκος Σταυρέλης κοινοποιώντας παλαιότερες αναρτήσεις για να αναφέρει πως, τίποτα δεν έχει γίνει για όσα αναφέρονταν. Τελευταία αναφορά στα κοιμητήρια και την καταγραφή των τάφων. «Πόσο θα πρέπει να περιμένουμε για τα αυτονόητα» αναρωτιέται ο Νίκος Σταυρέλης που είχε 13 ολόκληρα χρόνια για να τα υλοποιήσει ως δημοτική αρχή αλλά…τότε δεν ήταν αυτονόητα!

 

Σε κακό θα σας βγει σύμβουλοι που γυρνάτε γύρω τριγύρω και μια είστε με τον έναν υποψήφιο και μια με τον άλλον! Διότι ΟΤΑΝ θα κατασταλάξετε, σε περίπου ένα χρόνο από σήμερα, στις συνειδήσεις των πολιτών θα έχετε καταστεί ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ! Για σκεφτείτε και έτσι και κάντε μια παύση. Γιατί η αλήθεια είναι, κουραστήκαμε και ζαλιστήκαμε από την τραμουντάνα!

 

Άλλο και τούτο! Καταγράφει στο διαδίκτυο ανώνυμο προφίλ με το όνομα ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ τους ελεύθερους δημοτικούς συμβούλους. Στην παράταξη Πνευματικού αναφέρει και τον Φαρμάκη! Έλα παναγιά μου! Οράματα βλέπεις καλή μου κυρία; Μήπως ήθελες να πεις Μπουρσέ; Εκτός κι αν έβαλες το Γιώργο τεχνιέντως στις επιλογές που διόλου απίθανο δεν είναι. Διότι ο Γιώργος έχει τελευταία πυκνώσει τις δημόσιες εμφανίσεις του συνοδεύοντας την σύζυγό του Κατερίνα.

Με τον Πούτιν ασχολείται ο Αλέκος! Μια που έκανε Live για τη φωτιά στο Πεδίο βολής, μια που κατήγγειλε πως ο σταθμός είναι παράνομος αν και έχει άδεια και μια που έστρεψε το βλέμμα του στα διεθνή! Είναι που σέρνεται και εκείνη η φήμη για συνεργασία με το Νανόπουλο, όσο να πεις, δημιουργεί θεματάκια!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz