Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Κορινθία τη…σήμερον!

Published

on

«Φασιστικός είναι ο νόμος περι κατάργησης των προ ημερησίας διατάξεως θεμάτων στα δημοτικά συμβούλια» είπε ο Σύμβουλος Κορδώσης στος υμβούλιο της τετάρτης. Να το είπε και στην Υπουργό Ζαχαράκη όταν συνέτρωγε μαζί της στην Επίδαυρο προ δυο ημερών ή μόνο ο Νανόπουλος είναι ΝΔ; Πάντως για τον τέως Πρόεδρο της ΝΟΔΕ πλέον ελέγχεται…εάν είναι ΝΔ!

 

Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως. Στην παραλία της Ποσειδωνίας η γαλάζια σημαία ΔΕΝ προβλέπει ναυαγοσώστη διότι η ακτή είναι χαρακτηρισμένη ως «μη πολυσύχναστη». Αλλά θα μου πεις, ξέρουν οι υπεύθυνοι του προγράμματος; ΟΧΙ! Καλύτερα ξέρουμε όλοι εμείς οι γύρω – γύρω που αλλάζουμε επάγγελμα στα social αναλόγως την θεματολογία.

 

Νωρίς ξεκίνησε ο προεκλογικός αγώνας για το Νίκο Σταυρέλη. «Ξεκινάμε» ανήρτησε προχθές αποκαλύπτοντας μάλιστα και το σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας «ο δημότης στο επίκεντρο». Καλό αγώνα θα πούμε εμείς αλλά…στα μπάνια του λαού οι ανακοινώσεις;

 

Δεύτερη συνεχόμενη απουσία από το δημοτικό συμβούλιο για το Γιώργο Πιέτρη. Εθεάθη όμως την ώρα του συμβουλίου να απολαμβάνει τον καφέ του στα πέριξ. Δυσαρεστημένος ο Πρόεδρος του λιμενικού ταμείου; Κι αν ναι, η αποχή από τα συμβούλια είναι η ορθή πολιτική στάση; Η πληροφορία πάντως περι επικείμενης παράιτησής του παραμένει.

 

34 χρόνια είχαν να γίνουν έργα στο κεραμυδάκι. Οι κάτοικοι ευχαριστούν τον Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο και δικαίως! Δεν τα λες και  λίγα τα 34!

 

Έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο σήμερα στη Βόχα για το νερό. Ο Αννίβας έχει απευθύνει και πρόσκληση στους πολίτες να παραστούν και να ενημερωθούν. Την ίδια ώρα βέβαια νερό δεν υπάρχει! Θα έχει ενδιαφέρον η συζήτηση αναμφίβολα.

 

Περί νερού και η συνάντηση που είχε χθες ο δήμαρχος Κορινθίων με τους τοπικούς προέδρους και τους αγρότες Άσσου και Λεχαίου. Τι συζητήθηκε δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, το σίγουρο είναι ότι γίνονται κινήσεις που προφανώς δεν είναι όλες για δημοσιότητα.

 

Να πεις πρόεδρε Ταγαρά, γιατί να μην πεις; Ο Βασίλης Ταγαράς του κέντρου κοινωνικής πολιτικής «κάρφωσε» διπλωματικά τον πρώην δήμαρχο Αλέκο Πνευματικό στη συζήτηση θέματος που αφορούσε το κέντρο στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο. Ο Πρώην δήμαρχος εντόπισε καθυστερήσεις με τον πρόεδρο να απαντά «προσπαθούμε να βάλουμε τάξη και αυτά τα θέματα να ολοκληρώνονται νωρίτερα. Ας μην πούμε τώρα εδώ τι βρήκαμε στο νομικό πρόσωπο, ας μην το πούμε». Πρόεδρε είσαι λάθος, οφείλεις να πεις τι βρήκες!

 

Αγκαλιά και αντάμα Παπαδημητρίου και Καρασάββας χθες στα social. Ενώθηκαν λέει και είναι ισχυροί αλλά εμείς μπερδευτήκαμε! Διότι ο γιατρός πάλι λοξοκοιτά προς Σταυρέλη ενώ ο Καρασάββας έχει αποκλείσει συνεργασία ξανά με την ΠΝΟΗ . Πολλές οι γνώμες που θα αλλάξουν μέχρι του χρόνου!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz