Connect with us

Επικαιρότητα

Κορινθία τη…σήμερον!

Published

on

 

Μπερδεύτηκε με την φωτογραφία ο Χρήστος Κορδώσης! Είναι κι από την μεγάλη λαχτάρα να κάνει αντιπολίτευση! Να βρει κάτι τις μεμπτό! Οπότε δεν κατάλαβε πως οι φωτογραφίες από το σχολείο της Αρχαίας Κορίνθου ήταν από την εγκατάσταση του 2020! Σου λέει, τώρα πήγαν και φωτογραφήθηκαν! Από εκεί να δείτε Κορίνθιοι πόσο νοιάζονται και ασχολούνται επι της ουσίας οι σύμβουλοι. Έναν ρωτήστε. Έχει πάει έως το έργο να δει σε ποια φάση είναι; Μόνο ο Αλέκος πιστεύω πως έχει πάει άντε και ο πρόεδρος της Αρχαίας που μένει δίπλα. Οι υπόλοιποι…αγρόν!

 

Φουλ επίθεση από τον Θανάση Μανάβη στην δημοτική αρχή Παπακυριάκου. Τα προβλήματα δεν δημιουργήθηκαν βέβαια τώρα, τώρα όμως ουσιαστικά ανοίγει ο προεκλογικός χρόνος. Γι αυτό βλέπουμε και ανακοινώσεις επι ανακοινώσεων, γι αυτό και τα γραφικά δίνουν και παίρνουν! Προσοχή μόνο λίγο στα ορθογραφικά να πούμε εμείς εδώ. Στα ρήματα και στις καταλήξεις. Στα -αι και -ε!

 

«Ζήτησα το φωτογραφικό υλικό και μου είπαν πως δεν υπάρχει» ανέφερε ο Γιώργος Πούρος στο δημοτικό συμβούλιο αναφορικά με τις καταγγελίες που τον φωτογράφιζαν για παράνομες ασφαλτοστρώσεις. Το μέσο που τις φιλοξένησε είχε αναφέρει πως διαθέτει όλα τα συνοδευτικά στοιχεία. Όταν ζητήθηκαν όμως από τον αντιδήμαρχο, σύμφωνα πάντα με τον ίδιον, δηλώθηκε πως δεν υπάρχουν. Γι αυτό και ο αντιδήμαρχος προσφεύγει στην δικαιοσύνη.

 

Στην αναμονή ο Παναγιώτης Μεταξάς για τις απαντήσεις στην δημόσια επιστολή του. Έχουν κληθεί να απαντήσουν οι νομαρχιακές του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ και οι κύριοι Πνευματικός, Σταυρέλης και Πρωτόπαππας. Κάποιοι πάντως λένε πως ούτε που την έχουν διαβάσει την εν λόγω επιστολή. Να ισχύει;

 

Τον Χαρίλαο Τρικούπη θα υψώσουμε στον Ισθμό της Κορίνθου. Το άγαλμα θα τοποθετηθεί οσονούπω λέει η Περιφέρεια. Τον Κολοκοτρώνη ούτε που τον σκεφτήκατε άρχοντες ε; Μοριάς, Γέρος του Μοριά, είσοδος Μοριά. Ούτε για αστείο δεν σας πέρασε η ιδέα του ισχυρότατου αυτού συμβολισμού!

 

Την καλύτερη επιλογή προσπαθεί να βρει ο Παναγιώτης Πιτσάκης για την ενασχόληση του με τα κοινά. Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα έχει αφήσει ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας όμως αυτό αγαπητέ Παναγιώτη μπορεί να γυρίσει και μπούμερανγκ! Να εκνευριστούν διάφοροι κύκλοι και να επιτύχεις το αντίθετο από το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Για σκέψου το!

«Έπρεπε να αναλάβει κάποιος με εμπειρία για να έχουν οι αγώνες επιτυχία» είπε ο Αλέξανδρος Πνευματικός σχολιάζοντας την εμπλοκή του Κώστα Παρτσινέβελου στην οργάνωση του αγώνα «Στα Χνάρια του Αποστόλου Παύλου». Μα, ο ίδιος άνθρωπος δεν τα διοργάνωνε ως αντιδήμαρχος σου βρε Αλέκο; Έχασε την εμπειρία τώρα που η εμπλοκή συνδέθηκε με πιθανή εκλογική κάθοδο του εν λόγω με τον νυν δήμαρχο; Περίεργα πράγματα!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz