Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Κορινθία τη…σήμερον

Published

on

Τα κατάφερε τελικά το ΠΑΣΟΚ και εξέλεξε νέο Γραμματέα στη Νομαρχιακή του. Πρόκειται για τον Θάνο Θεοχάρη από το Λουτράκι, ένα νέο παιδί που αναμένουμε όλοι να φέρει «αέρα φρεσκάδας» στα πολιτικά τεκταινόμενα. Καλό έργο!

 

Λάτρης των ημερομηνιών και των αριθμών ο Νίκος Σταυρέλης, με ημερομηνίες και αριθμούς του απάντησε και ο Γιώργος Πούρος για το σχολείο στην Αρχαία Κόρινθο. Βέβαια, νέα απάντηση μην περιμένετε διότι μαθαίνουμε πως αυτή είναι η πάγια τακτική της ΠΝΟΗΣ. Το κατά πόσον είναι ορθή, θα φανεί!

 

Σούσουρο μεγάλο στην πόλη για την υποψηφιότητα του κ.Πρωτόπαππα. Ο ίδιος πέραν της τυπικής ανακοίνωσης δεν έχει «δώσει» κάτι άλλο με αποτέλεσμα πλέον να δημιουργούνται ερωτηματικά για το κατά πόσον έχει στελέχη να αντιπαραβάλει στα εν ενεργεία, πρόγραμμα και θέσεις. Στα ίδια πηγαδάκια αναφέρεται πως ο ίδιος περιμένει το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει την επόμενη κίνηση, το κόμμα όμως μάλλον μοιάζει απρόθυμο!

 

Έδωσαν και πήραν τα σενάρια για το ταξίδι του νυν και του πρώην δημάρχου στην Πορτογαλία. Το ταξίδι κούμπωσε με την θετική ψήφο του Αλέκου στο θέμα του σχολείου της Αρχαίας Κορίνθου και όπως καταλαβαίνει κανείς η «φωτιά» φούντωσε περισσότερο. Για τους ουσιαστικούς τώρα λόγους του ταξιδίου αναμένονται ανακοινώσεις με την επιστροφή, έτσι τουλάχιστον είπε ο νυν Δήμαρχος. Για να δούμε

 

Ανέλαβε εργασία ο ναυαγοσώστης στην παραλία καλάμια. Πολλή ανησυχία τις προηγούμενες ημέρες αλλά κανείς εκ των εκπροσώπων τύπου δεν έκανε τον κόπο να ρωτήσει και να μάθει αρμοδίως πως το πρόγραμμα ξεκινά τώρα. Δεν ξεκίνησε αρχές Ιουνίου ούτε τον Μάιο αλλά τώρα. Μια απλή ερώτηση ήταν αλλά που χρόνος!

 

Δημοτικό συμβούλιο σήμερα στην πρωτεύουσα. Νορμάλ η θεματολογία. Λέτε να προσέλθουν όλοι; Ασκήσεις δυναμικής θα καταγραφούν είναι βέβαιο.

 

Λυκουρέντζο – Ταγαρά έχει στη λίστα του ο Κυριάκος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου; Όσο κι αν κάποιοι θέλουν να πλασσάρουν τις καλές σχέσεις Νίκα – Πρωθυπουργού (που ισχύουν» δεν γίνεται να παραβλέψουμε πως καταγράφεται δυσαρέσκεια. Ο Νίκας έχει τσακωθεί ακόμα και με δημάρχους της Ν.Δ. Θα βγει έτσι μια ακόμα θητεία και μάλιστα 5ετής;

Βαρύγδουπη η ανακοίνωση Δέδε για την παρουσία Μητσοτάκη στην Καλαμάτα. Θα ενστερνιστώ την άποψη που καταγράφηκε «αφού άρχισε να μιλά ο Γιώργος, έρχονται εκλογές»

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz