Connect with us

EDITOR

Κορινθία τη…σήμερον  

Published

on

Επικοινωνιακή «επίθεση» από τα έργα στην Διώρυγα! Οι ιθύνοντες προφανώς και θέλουν να μας καθησυχάσουν πως «όλα βαίνουν καλώς». Βέβαια, το σημερινό άρθρο – παρέμβαση του Λάκη Παπαφωτίου βάζει φωτιές. Φαραωνικό το έργο λέει ο κ.Παπαφωτίου με μηδαμινά αποτελέσματα!

 

Στα δικαστήρια πρώην και νυν δήμαρχος για το νερό στον Άσσο. Ο 60χρονος που συνελήφθη να κλέβει νερό από το δίκτυο απολογείται σήμερα. Βέβαια, όπως είπε και ο Αλέκος, όλα αυτά γίνονταν χρόνια. Γιατί δεν τους πιάναμε δεν ξέρω.

Και προφανώς ο 60χρονος είναι η μια άκρη του νήματος και όχι όλο το νήμα.

 

Δημοτικό συμβούλιο τη Δευτέρα και μάλιστα διπλό! Με συζήτηση περί παραιτήσεως του Τάκη Λουζιώτη από το λιμενικό ταμείο και περί εκπτώσεως του αναδόχου για τα σφαγεία. Το ερώτημα βέβαια είναι άλλο: Θα πάνε οι σύμβουλοι ή…θα έχει πιάσει ζέστη;

 

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με φόλες στην περιοχή μας. Τα μάτια μας ανοιχτά όλοι διότι αν πιαστεί ένας από αυτούς και τιμωρηθεί οι υπόλοιποι θα το σκεφτούν πολύ καλά πριν δολοφονήσουν αθώες ψυχές.

 

Στο 3 σήμερα ο βαθμός επικινδυνότητας και το νού μας όλοι! Ξεκινήσαμε με υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς το καλοκαιράκι, κανείς δεν πρέπει να εφησυχάζει!

 

Έσκασε και η βόμβα του Λουζιώτη. Παραιτείται από το λιμενικό ταμείο. Τη θέση του διάβασα θα πάρει ο Βασίλης Γεώργαρης. Να τη η νέα συμμαχία! Χωρίς βέβαια ο Δήμαρχος να χάνει και την παλιά αφού ο Τάκης Λουζιώτης παραμένει συνεργάσιμος.

 

Η επανάσταση έμεινε τελικά στον Χρήστο Κορδώση. Θα μπορούσε και εκείνος να είναι χρήσιμος για τον τόπο του αν δεν είχε επιλέξει να κινηθεί στα «κόκκινα» σε πολιτικό και όχι μόνο πεδίο αντιπαράθεσης με το δήμαρχο. Μετά απορεί για την απουσία και της καλημέρας. Κρίμα.

 

5 χαμένα χρόνια για το φιλέτο στα σφαγεία. Έκπτωτος ο ανάδοχος, ούτε πρόκα δεν έβαλε από το 2017. Αχ βρε Αλέκο με τις επιλογές σου. Πάμε για τον επόμενο τώρα!

 

Ζεσταίνονται τα αίματα στο Βέλο – Βόχα. Οι υποψήφιοι άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους βάζοντας τέλος σε μήνες σιωπής. Να έχει θορυβηθεί ο Αννίβας;

 

Ξέφυγαν τα ενοίκια στην Κόρινθο και ειδικά στο κέντρο. Για 20 τετραγωνικά ζητούν 300άρια οι ιδιοκτήτες. Νυχτερίδες και αράχνες θα μένουν μόνο εκεί με τέτοιες τιμές, προσγειωθείτε κύριοι!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz