Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Κορινθία τη…σήμερον

Published

on

Πάει την ξέχασε την άρδευση σε Άσσο – Λέχαιο η ΠΝΟΗ. Μετά την απάντηση εκ Συμμαχίας Πολιτών, ούτε λέξη. Πάμε γι άλλα! Πιάσαμε τον αγωγό της Ποσειδωνίας. Έτσι έωλα να μένουν όλα κι ότι κατάλαβε – κατάλαβε ο δημότης. Θα πρέπει να μας πει όμως ο Νίκος Σταυρέλης. Ήξερε τελικά; Κι αν ήξερε γιατί άλλα είπε στην ανακοίνωση;

 

Φουλ επίθεση από το Γιώργο Μουρούτσο στο δήμαρχο. Για εντολή του δημάρχου αναρωτιέται ο δημοτικός σύμβουλος, ώστε οι σύμβουλοι του να μην παραστούν στο συμβούλιο της Δευτέρας. Προσοχή στις μετωπικές άρχοντες! Είμαι μακρύς ο δρόμος, κρατήστε δυνάμεις!

 

Πρόβλημα ακούω υπάρχει στα οικονομικά των συνδυασμών. Πολλοί εκείνοι που θέλουν να κατέβουν υποψήφιοι δήμαρχοι αλλά είναι ακριβό το σπορ. Από την τσέπη τους ούτε λόγος, η αναζήτηση λοιπόν χορηγών έχει ξεκινήσει. Όσοι τα καταφέρουν θα καταθέσουν και συνδυασμό. Οι υπόλοιποι απλά θα μείνουν με την επιθυμία ή θα συνταχθούν με εκείνους που τα κατάφεραν!

 

Η πρόσκληση στην εκδήλωση των αρχιτεκτόνων την Κυριακή φαίνεται να είναι διαδικτυακή. Έξυπνο! Σου λέει, για να δούμε ποιός θα έρθει!  Από την άλλη, μαχαίρι δίκοπο διότι μπορεί ο κάθε θεσμικός να επικαλεστεί μη πρόσκληση. Για να δούμε διότι, αναμένονται εκπλήξεις την Κυριακή!

 

Απολογισμό έκανε το τοπικό ΚΙΝΑΛ μιας και απέρχονται οι προηγούμενοι της Νομαρχιακής. Μακροσκελής η ανακοίνωση εμ 4 χρόνια έργου ήταν αυτά! Επισκέψεις κλιμακίων, επερωτήσεις και ημερίδες. Αν κάτι απ όλα τα παραπάνω είχαν κάποιο απτό αποτέλεσμα δεν μας είπε ο κ.Αγγελόπουλος.

 

Τρια χρόνια συμπληρώνονται αύριο από τις εκλογές της αυτοδιοίκησης. Τα 2 εξ αυτών με πανδημία. Δυστυχώς οι νέες αρχές δεν είχαν την δυνατότητα να αναπτύξουν το έργο που θα ήθελαν και προσδοκούν σε μια ακόμα θητεία. Θα την έχουν από τους πολίτες;

Το περιστατικό με τις φόλες είναι κατακριτέο. Σε κάθε επίπεδο. Δυστυχώς εκείνοι που επιλέγουν με τον τρόπο αυτό να αντιμετωπίσουν τα αδέσποτα ζώα έκαναν ξανά την εμφάνισή τους.

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με γνωστό εκπρόσωπο των μέσων προκειμένου να ζητήσει συμβουλές; Να καταστρώσει στρατηγική; Να δώσει αποκλειστική είδηση υποψηφιότητας; Αναμένουμε προς το παρόν!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz