Connect with us

EDITOR

Κορινθία: Διαγωνίσματα με το “καλημέρα” για τους μαθητές!

Published

on

  • Τι δηλώνει η Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Κορινθίας  Αντιγόνη Βογιατζή – Ζακούρα 

Το κουδούνι χτύπησε και στα σχολεία της Κορινθίας χθες Δευτέρα μετά απο μήνες αναστολής λειτουργίας. Οι μαθητές, εκτός από τα νέα δεδομένα για την είσοδό τους στα εκπαιδευτήρια ήρθαν αντιμέτωποι και με…διαγωνίσματα αφού υπήρξαν καθηγητές που επέλεξαν να υποδεχτούν την δια ζώσης εκπαίδευση με διαγωνιστικές διαδικασίες, θεωρώντας προφανώς πως η τηλεεκπαίδευση είχε λειτουργήσει απόλυτα επιτυχημένα και πως βεβαίως, οι μαθητές είχαν όλο το χρόνο για να διαβάσουν!

Το γεγονός δημοσιοποίησε με τον πλέον επίσημο τρόπο η Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Κορινθίας κ.Αντιγόνη Βογιατζή – Ζακούρα με ανάρτησή της στην σελίδα του συνδέσμου. Η Πρόεδρος εκτός της καταγραφής του γεγονότος  και της σημείωσης πως πρέπει να τηρείται και η κείμενη νομοθεσία προχωρά και στην καταδίκη του σημειώνοντας στο τέλος της δήλωσής της πως “Αν θες να λέγεσαι εκπαιδευτικός, γίνε.”

Η ανάρτηση:

Αγαπημένοι συνάδελφοι,
Σήμερα άνοιξε το σχολείο μας δια ζώσης μετά από τόσους μήνες. Με θλίψη όμως διαπιστώσαμε μια μικρή μειοψηφία να καλωσορίζει τα παιδιά μας με τεστ πρώτη ώρα και να σπεύδει να δηλώνει (αν είναι δυνατόν!) διαγωνίσματα. Περισσότερη θλίψη δεν προκαλεί τόσο η άγνοια και η παράκαμψη της Εγκυκλίου της 16.4.2021, η άγνοια και η αγνόηση του μηνύματος του Διευθυντή της ΔΙΔΕ, όσο η άγνοια της γνώσης του εαυτού. Αν θες να λέγεσαι εκπαιδευτικός, γίνε.
Λυπούμεθα πολύ.
Σημ. Δεχόμαστε καταγγελίες σοβαρές και παρακαλούμε θερμά για την τήρηση έστω της κείμενης νομοθεσίας. Για τη λέξη άνθρωπος και Δάσκαλος δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα..😔
Η Πρόεδρος
Α. Βογιατζή Ζακούρα

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz