Connect with us

Ελλάδα

Κορινθία: Άρπαξε μπαταρίες και καύσιμα από οχήματα του Δήμου

Published

on

Η συνολική αξία των κλοπιμαίων υπολογίζεται στα 4.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκε η λεηλασία των δημοτικών οχημάτων που ήταν σταθμευμένα μέσα σε ένα εργοτάξιο του Δήμου Βέλου- Βόχας στην Κορινθία καθώς, ύστερα από έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος που κράτησε ένα μήνα, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 27χρονος Έλληνας.

Ο νεαρός είχε τρυπώσει στο εργοτάξιο στις 21 Φεβρουαρίου και είχε «ξηλώσει» από τα οχήματα του Δήμου 15 μπαταρίες, ενώ είχε κλέψει και ποσότητες υγρών καυσίμων. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων υπολογίζεται στα 4.000 ευρώ και σε βάρος του 27χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και φθορά δημόσιας περιουσίας, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Έκλεψε αυτοκίνητο από περιφραγμένο πάρκινγκ

Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Βόρειας Κέρκυρας η κλοπή ενός αυτοκινήτου που φυλασσόταν σε περιφραγμένο ιδιωτικό χώρο, αλλά κανείς δεν ξέρει ποια στιγμή έγινε, καθώς ο ιδιοκτήτης του οχήματος έλειπε από τις 22 Ιανουαρίου ως τις 13 Μαρτίου! Πάντως, στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε ο Έλληνας δράστης στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το αυτοκίνητο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Πηγή: protothema.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz