Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Κλεπετσάνης: απαράδεκτη η καταψήφιση των κονδυλίων για τα σχολεία

Published

on

Συνεχίζει την επικοινωνιακή αντεπίθεση ο Βασίλης Νανόπουλος με αφορμή την καταψήφιση στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο των επιχορηγήσεων από την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Μετά τον πρόεδρο το Λιμενικού Ταμείου Παναγιώτη Λαζόπουλο ο πρόεδρος της δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Μιχάλης Κλεπετσάνης καταδίκασε την καταψήφιση των κονδυλίων για τα σχολεία

“Για την κάθε μορφή εξουσίας η αντιπολίτευση είναι όχι απλώς απαραίτητη αλλά «εκ των ων ουκ άνευ»! αναφέρει ο κ. Κλεπετσάνης.

Ο ρόλος της πρέπει να είναι ακριβώς η παρέμβαση για την αποφυγή τυχόν αυθαιρεσιών της συμπολίτευσης για το καλό όλων των δημοτών! Όμως η καταψήφιση ενός αιτήματος για την παροχή κονδυλίου περι βελτίωση των συνθηκών του σχολικού περιβάλλοντος είναι απλώς αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση!

Το σχολείο και τα παιδιά μας και όσοι τα υπηρετούν είτε διδάσκοντες είτε θεσμικοί παράγοντες πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα σύσσωμης της Δημαρχιακής εξουσίας συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης. Διότι όσοι ασχολούνται με τα παιδιά που είναι το μέλλον όλων μας επιτελούν έργο ΠΝΟΗΣ!

Και η καταψήφιση αυτής της πρότασης από ανθρώπους πουν λογικά θα πρέπει να νοιάζονται εξίσου, είναι επιεικώς απαράδεκτη!!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz