Connect with us

EDITOR

Κιάτο: Η εντολή για μετακόμιση , η επικείμενη μήνυση και η αλλαγή ρότας!

Published

on

Και ενώ η «Μήδεια» ετοιμαζόταν να μας χτυπήσει με κάθε δυνατό τρόπο στο Κιάτο άλλου είδους φαινόμενο χτύπησε ταράσσοντας την ηρεμία της Κυριακής και της γιορτής του Βαλεντίνου.

«Μετά λύπης μαθαίνω ότι εν μέσω πανδημίας και παγετού ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ μέχρι ώρας “δίνεται άγρια διαταγή ” από τη Δημοτική Αρχή στους υπαλλήλους των συνεργείων του Δήμου (μόνιμοι και συμβασιούχοι,  περίπου 30 άτομα) να μεταφερθούν μαζί με το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ στο παλιό αμαξοστάσιο στα lidl» θα γράψει στο διαδίκτυο ο Δημήτρης Παπαγεωργίου περιγράφοντας ένα κτίριο  «κατεστραμμένο από ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ, ΑΦΥΛΑΚΤΟ, άθλια στοιβαγμένο και βρώμικο με κάθε είδους ακαθαρσία και με απίστευτες ελλείψεις ( πχ δεν υπάρχουν χώροι υγιεινής)» και μιλώντας για μια εντολή που δίνεται με νταηλίκι αν και η ακαταλληλότητα του κτιρίου πιστοποιείται γραπτώς από επόπτη.

«Η εντολή αυτή είναι παράνομη και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ για τους υπαλλήλους αυτούς. Μου είναι παντελώς αδιάφορο ποιον ψηφίζουν οι υπάλληλοι αυτοί ακόμα και ποιοι είναι. Αρκεί ότι είναι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Αν υπογραφεί τέτοια απόφαση (από ανώτερο υπάλληλο ή αυτοδιοικητικό) ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ θα προχωρήσω σε ΜΗΝΥΣΗ στον κ.Εισαγγελέα Πλημ/κων Κορίνθου και θα παρακολουθήσω την ΑΥΤΟΦΩΡΗ διαδικασία» προειδοποίησε ο επικεφαλής της παράταξης  «Δύναμη Αλλαγής» κλείνοντας την ανάρτησή του με… ευχές ένεκα και της ημέρας!

«Εύχομαι να μην ……”αγαπηθούμε” αντί για σήμερα αύριο…. Και να σεβαστεί η Δημοτική Αρχή τους υπαλλήλους ως πρόσωπα και την υγεία τους ως υπέρτατο εργασιακό αγαθό».

Σήμερα ο κ.Παπαγεωργίου επανήλθε με ανάρτηση «δικαίωσης» ενημερώνοντας πως η απόφαση ακυρώθηκε εμμένοντας όμως στον προειδοποιητικό του τόνο.

« Προφανώς μετά την χθεσινή σαφή παρέμβασή μας η απαράδεκτη και παράνομη απόφαση μεταφοράς των υπαλλήλων των συνεργείων στο παλιό αμαξοστάσιο ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ…. θα επιβλέψουμε βέβαια  τυχόν μελλοντικές κουτοπονηριές!!!!!!»

Επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά του Δημάρχου δεν υπάρχει, εάν και κατά πόσον η συγκεκριμένη παρέμβαση θορύβησε και οδήγησε στην ακύρωση της «μετακόμισης.

Σε κάθε περίπτωση ο Δημήτρης Παπαγεωργίου προτείνει την αποκατάσταση του κτιρίου η οποία – όπως λέει- θα μπορούσε στα βασικά της σημεία να γίνει με τα χρήματα που ο δήμαρχος δαπάνησε για την αγορά νέου οχήματος.

«50.000 ευρώ έκανε το καινούργιο αυτοκίνητο του κ.Δημάρχου. Όχι και τόσο ταπεινό και λαϊκό. Με αυτά τα λεφτά το παλιό αμαξοστάσιο θα είχε παράθυρα, θα είχε κάμερες ασφαλείας, θα είχε δυο χημικές τουαλέτες, θα ήταν καθαρό, θα ήταν βαμμένο, θα ήταν λειτουργικό.

Και τα αυτοκίνητα δημάρχου και υπηρεσιών δεν θα παρκάρονταν σε σπίτια και δρόμους… αλλά σε ασφαλή τοποθεσία χωρίς φθορές κάθε τύπου!!!

Φτιάξτε αυτά λοιπόν και αφήστε την έρευνα ποιοι με ενημερώνουν από τους υπαλλήλους….  

Η εποχή των κοινωνικών φρονημάτων είναι ξεπερασμένη δεκαετίες τώρα….

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz