Connect with us

Ελλάδα

Καταγγελία για απάτη στην Κρήτη – Μπήκε σε σπίτι με την πρόφαση να… ενημερώσει για τον Κορονοϊό

Published

on

Ο κορονοϊός εμπνέει ακόμα και … απατεώνες, όπως αποδεικνύεται από καταγγελία στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου.

Πιο συγκεκριμένα, μια γυναίκα προφασιζόμενη ότι είναι υπάλληλος του Κέντρου Υγείας της περιοχής μπήκε σε σπίτι για να ενημερώσει για θέματα που άπτονται της συγκεκριμένης αρρώστιας. Όπως απεδείχθη όμως, επρόκειτο για απάτη αφού καμία τέτοια διαδικασία δεν βρίσκεται σε εξέλιξη, από την ΤΟΜΥ Μαλεβιζίου, ούτε έχει γνωστοποιηθεί κάτι στον Δήμο.

Μάλιστα, ο Δήμος Μαλεβιζίου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εφιστά την προσοχή στους πολίτες και δη στους ηλικιωμένους, να είναι προσεκτικοί και να μην αφήνουν άγνωστους να εισέλθουν στα σπίτια τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Μαλεβιζίου: Ο Δήμος Μαλεβιζίου ενημερώνει τους δημότες ότι περιήλθε σε γνώση της Κοινωνικής του Υπηρεσίας περιστατικό που σημειώθηκε μεσημεριανή ώρα σε περιοχή του Γαζίου, για το οποίο ενημερώθηκε αρμοδίως το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

Συγκεκριμένα, γυναίκα, προφασιζόμενη ιδιότητά της ως «Υπαλλήλου Κέντρου Υγείας» επιχείρησε να εισέλθει σε οικία στην περιοχή του Γαζίου (οδός Παγωμένου), προκειμένου να «ενημερώσει για θέματα υγείας που σχετίζονται με την εμφάνιση του κορονοϊού».

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μαλεβιζίου έχει ήδη επικοινωνήσει με την ΤΟΜΥ Μαλεβιζίου και γνωστοποιεί στους δημότες ότι καμία τέτοια διαδικασία δε βρίσκεται σε εξέλιξη.

πηγή: newsbeast.gr

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz