Connect with us

EDITOR

Καρασάββας: Ήταν ενήμερος ο Δήμαρχος!

Published

on

Σε ανάρτηση του προέδρου της Κοινότητας Σοφικού απαντά ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Καρασάββας διαψεύδοντας την αναφορά του προέδρου που αφορά δική του ενέργεια στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορινθίων με θέμα την αγορά του οικοπέδου στο Σοφικό, θέμα που προκάλεσε αναταράξεις και σίγουρα δρομολογεί εξελίξεις.

Ο Πρόεδρος Γρηγόρης Ρωτίδης κοινοποιώντας χθες την τοποθέτηση του Δημάρχου και την καταγγελία του για την απουσία των δημοτικών συμβούλων αναφέρεται σε γεγονότα, σε πρόσωπα και σε ενέργειες.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Σε αυτήν την ανάρτηση απαντά ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Καρασάββας, διαψεύδει το γεγονός της παρουσίας του στο καφέ κάτω από το δημαρχείο την ώρα της συνεδρίασης και γνωστοποιεί πως για την απουσία του στο συμβούλιο της Τετάρτης ο Δήμαρχος ήταν ενήμερος.

Γι αυτό λοιπόν, καλό είναι ο Πρόεδρος του σώματος Αντώνης Κυριαζής να ανακοινώνει τους δικαιολογημένως απόντες . Έτσι ούτε οι σύμβουλοι θα αισθάνονται αδικημένοι ενώ έχουν πράξει τα δέοντα για την απουσία τους, ούτε εντυπώσεις θα δημιουργούνται στους πολίτες.

 

Τελικά, όλοι παίρνουν τηλέφωνο το δήμαρχο προ της συνεδρίασης λένε ένα «θα λείπω» και εκτέλεσαν καθήκον. Μήπως να βάλουμε και όριο στις δικαιολογημένες απουσίες όπως στο σχολείο; Διότι , το συμβούλιο, μια φορά το μήνα συνεδριάζει.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz