Connect with us

Ελλάδα

Καλομοίρα: Το μικρό κορίτσι μεταμορφώθηκε σε hot γυναίκα και ποζάρει αλά Pamela Anderson.

Published

on

Η Καλομοίρα που όλοι αγαπήσαμε όταν ακόμα ήταν παιδί στο Fame Story το οποίο και κέρδισε, έγινε στις 31 Ιανουαρίου 2023 38 ετών και ως μητέρα τριών παιδιών και ούσα παντρεμένη πολλά χρόνια με τον Γιώργο Μπούσαλη, η τραγουδίστρια που μένει εδώ και δεκαετίες στις ΗΠΑ, έχει αποφασίσει τη φετινή χρονιά να μας δείξει πόσο έχει ωριμάσει.

Η Καλομοίρα πιο hot από ποτέ

Η Καλομοίρα λοιπόν, που ξεκίνησε τις αλλαγές από πέρσι με τα πλατινέ μαλλιά της, πόζαρε με hot ολόσωμο και κατακόκκινο μαγιό ποζάροντας σαν άλλη Pamela στον λογαριασμό της στο Tik Tok, δίνοντας μια γεύση από το βίντεό της και στον λογαριασμό της στο Instagram που έχει σχεδόν μισό εκατομμύριο followers.

 

@itskalomira This is the right way to answer the “How are you” question darlings 😂🥂 #Kalomira #fy #fyp #foryou #foryoupage #viral #tiktok #greece #usa #Enews ♬ original sound – E! News

Oι αντιδράσεις για τη νέα εμφάνιση της Καλομοίρας

Από τότε που έγινε ξανθιά, η Καλομοίρα έχει δεχτεί πολλά σχόλια για τη νέα της εμφάνιση και στα γενέθλιά της ξεκίνησε και τα σχόλια για τυχόν αλλαγές που έχει κάνει και στο πρόσωπό της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @itskalomira

Η ίδια είχε εξηγήσει για την αλλαγή της:

«Να σου πω την αλήθεια, ήμουν λίγο στενοχωρημένη και είπα να αλλάξω την ενέργειά μου. Σηκώθηκα μια μέρα και λέω στον Γιώργο θα γίνω εντελώς ξανθιά και θα κοντύνω τα μαλλιά του σε πειράζει; μου λέει δεν με νοιάζει. Πάω στην κομμώτριά μου και το είπα και με ρώτησε αν είμαι καλά. Της είπα κόψε τα μαλλιά και κάνε αυτό που λέω. Μόλις το έκανα, ένιωσα ανανεωμένη. Στον ένα μου γιο τον Νίκο δεν του αρέσει ακόμα. Η 6χρονη κόρη μου είναι ok και μάλιστα με ρώτησε γιατί δεν έκανα τα φρύδια μου. Excuse me; Στον άλλο μου γιο άρεσε η αλλαγή»,τόνισε η Καλομοίρα.

Μαζί με το πιο hot λουκ που έχει υιοθετήσει τελευταία, η Καλομοίρα είχε μιλήσει και για την κρίση στον γάμο της και για την θεραπεύτρια στην οποία πήγε:

Η Καλομοίρα εκμηστηρεύτηκε και τον τρόπο που βρήκε για να ξεπερνά τις δύσκολες στιγμές με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη (τον παιδικό της έρωτα) μετά από 12 χρόνια γάμου. Και η απάντησή της δίνει ιδέες.

«Έχω μία τέλεια therapist γιατί είχα δυσκολίες στα παιδικά μου χρόνια, αλλά πήρα πολλή αγάπη. Αλλά δεν το είπα ποτέ στον Γιώργο ότι πήγα, για να μην πει παντρεύτηκα μία τρελή. Σε κάθε παντρειά (γάμος) υπάρχει μία στιγμή που λες «θέλω να πάρω μία ανάσα. Εσύ κοιμήσου λίγο πιο μακριά και θα βάλω ανάμεσά μας 4 μαξιλάρια, γιατί δεν θέλω να σε δω. Αλλά είναι νορμάλ όλο αυτό». Αλλά η αγάπη μεγαλώνει με τα χρόνια και αλλάζει και είναι ωραίο όλο αυτό».

Την Καλομοίρα τη γνωρίσαμε το 2004, στο Fame Story 2 σε ηλικία μόλις 19 ετών. Από τότε και ως σήμερα, η Καλομοίρα Σαράντη έγινε η αγαπημένη του κοινού. Για τη σχέση της με τον Γιώργο Μπούσαλη, η Καλομοίρα άφησε την καριέρα της στο τραγούδι στην Ελλάδα και επέστρεψε στις ΗΠΑ.

Το 2006, ξεκίνησε τη σχέση της με τον Γιώργο, αρραβωνιάστηκαν το 2009 και παντρεύτηκαν στις 26 Σεπτεμβρίου 2010 στη Νέα Υόρκη ενώ έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά: τους δίδυμους Νίκο και Δημήτρη (γεννημένοι στις 14 Δεκεμβρίου 2012) και την Αναστασία (γεννημένη στις 21 Ιουλίου 2016).

πηγή: queen.gr (άρθρο του Γιώργου Μπούσαλη)

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz