Connect with us

EDITOR

Καλλιθέα – Νεάπολη: Έρχεται παρέμβαση στην γέφυρα της «Κόρνας»;

Published

on

Η γέφυρα που συνδέει τη Νεάπολη και την Καλλιθέα με την πόλη της Κορίνθου και τον κεντρικό ιστό της είναι γνωστή σε όλους. Γέφυρα επικίνδυνη σε κάθε της σημείο για πεζούς και οδηγούς αφού η ορατότητα είναι σχεδόν μηδενική και όσοι επιχειρούν να την περάσουν, προκειμένου να αποφύγουν την σύγκρουση» κορνάρουν κατά την είσοδό τους σε αυτήν, εξου και το προσωνύμιο «γέφυρα της κόρνας».

Η τακτική αυτή βέβαια αφορά μόνο τα αυτοκίνητα, οι πεζοί την περνούν μετά φόβου στην κυριολεξία και δεν μιλάμε για έναν ή δυο ανθρώπους ή για ελάχιστα οχήματα. Η κίνηση των οχημάτων είναι πολύ μεγάλη καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας, το ίδιο και η κίνηση των πεζών, ανάμεσα τους και πολλά παιδιά, ποδήλατα, δίκυκλα.

Κάτοικοι της περιοχής και οδηγοί χθες το πρωί είδαν στο σημείο τον Υπουργό Νίκο Ταγαρά, το Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο , οχήματα της περιφέρειας και της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου.  Όλοι τους παρέμειναν στο σημείο για αρκετή ώρα συζητώντας (μας απέστειλαν το στιγμιότυπο όπου φαίνεται και ο Δήμαρχος και ο Υπουργός)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  θα υπάρξει παρέμβαση στο σημείο για την αποκατάσταση της ασφάλειας και της οδικής σύνδεσης, πιθανότατα με την δημιουργία κόμβου. Η παρουσία σίγουρα δεν ήταν τυχαία, ίσως αναμένουμε ανακοινώσεις τις επόμενες ώρες.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz