Connect with us

EDITOR

Καλάμια: “Ζωντανεύουν” μετά από 7 μήνες!

Published

on

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την επαναφορά της εστίασης και οι επιχειρηματίες αναμετρώνται μαζί του.

Η κυβέρνηση αιφνιδιαστικά ανακοίνωσε την 3η του Μάη ως ημέρα επανεκκίνησης κάνοντας καταστήματα και προμηθευτές να κάνουν πραγματικό αγώνα δρόμου.

Στην κεντρική παραλία της Κορίνθου η εικόνα χαρακτηριστική. Τα συνεργεία έχουν μετατρέψει την Μεγάλου Αλεξάνδρου σε εργοτάξιο, πραγματοποιώντας εργασίες εξωραϊσμού, ανακαίνισης, κατασκευών και φυσικά…. τοποθέτησης των τραπεζοκαθισμάτων στους εξωτερικούς χώρους

Στα καταστήματα που έχουν ήδη μπει, οι κόκκινες κορδέλες απαγορεύουν την χρήση ενώ γίνεται παράλληλα και μεγάλη προσπάθεια για τον καθαρισμό της παραλίας αφού οι υψηλές θερμοκρασίες οδήγησαν ήδη τους πολίτες στα πρώτα τους μπάνια.

Το φετινό καλοκαίρι, αξίζει να σημειωθεί, η Μεγάλου Αλεξάνδρου πραγματικά αναγεννάται αφού τα καταστήματα της θα λειτουργήσουν σε ποσοστό μεγαλύτερο του 90%, απόρροια της περσινής επιτυχημένης χρονιάς και φυσικά των υποδομών για την διεκδίκηση της Γαλάζιας Σημαίας.

Η Κόρινθος ως ο πρώτος προορισμός μετά την Αθήνα προσδοκά πολλά από το φετινό καλοκαίρι, με τους επιχειρηματίες και τους εμπλεκόμενους φορείς να μοιάζουν έτοιμοι να ανταποκριθούν.

Το πρώτο τεστ βέβαια θα είναι η Δευτέρα!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz