Connect with us

Επικαιρότητα

Κακοκαιρία στη Βόρεια Εύβοια: Πτώσεις βράχων στο Μαντούδι – Θα βρέχει όλο το βράδυ

Published

on

Άρχισαν τα πρώτα προβλήματα στη Βόρεια Εύβοια από την κακοκαιρία που πλήττει από νωρίς το απόγευμα την περιοχή. Εξαιτίας της βροχόπτωσης έπεσαν βράχια σε διάφορα σημεία του Δήμου Μαντουδίου ενώ ανησυχία προκαλεί το γεγονός πως αναμένεται να βρέχει όλη τη νύχτα, με τα φαινόμενα να γίνονται πιο έντονα τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι υπηρεσίες του Δήμου και της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας βρίσκονται επί ποδός καθώς το Μαντούδι αλλά και γενικότερα η Βόρεια Εύβοια επλήγησαν ιδιαίτερα από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού που έκαναν “στάχτη” χιλιάδες στρέμματα.

Ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας ,Γιώργος Τσαπουρνιώτης μιλώντας στο evima.gr τόνισε ότι: “Αυτή την ώρα υπάρχει έντονη βροχόπτωση σε όλο το φάσμα του Δήμου. Έχουμε πτώσεις βράχων σε αρκετά σημεία του Δήμου όπως στο δρόμο της παραλίας Αγίας Άννας και της παραλίας Αχλαδίου, στη Λίμνη και σε άλλες περιοχές. Αυτό που μας ανησυχεί είναι ότι τα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να είναι πιο έντονα τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου. Είμαστε σε επιφυλακή και όπως αποφασίσαμε καθόλη τη διάρκεια της νύχτας όλα τα δημαρχεία και στις τρεις ενότητες θα είναι ανοιχτά. Επίσης θα είναι σε επιφυλακή σε όλα τα επίμαχα σημεία των οικισμών χωματουργικά μηχανήματα. Παρακαλούνται όλοι οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους κ να ενημερώνουν τούς προέδρους των τοπικών κοινοτήτων για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει”.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίου καιρού της ΕΜΥ:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ για σήμερα Τετάρτη (8/9) και αύριο Πέμπτη (9/9) και δυστυχώς η κακοκαιρία χτυπά και την Εύβοια.

Αύριο Πέμπτη (09-09-21) τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στις Σποράδες, την Εύβοια (κυρίως την κεντρική και τη βόρεια), τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο, πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι στα δυτικά τμήματα της Κρήτης και τις βραδινές ώρες στο βορειοανατολικό Αιγαίο.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz