Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Κακοκαιρία-Δήμος Σικυωνίων: Αντιδράσεις για το αργοπορημένο κλείσιμο των σχολείων

Published

on

 H κακοκαιρία που εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες σε ολόκληρη την χώρα συμπεριλαμβανομένης και της Κορινθίας, έχει προκαλέσει αναστάτωση. 

Αντιδράσεις γονέων για την αργοπορημένη απόφαση του Δήμου Σικυωνίων

Σύμφωνα με αναγνώστη-γονιό της περιοχής του Δήμου Σικυωνίων, έλαβε ενημερωτικό email από την Διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου Πασίου το οποίο τον ενημέρωνε ότι τα σχολεία του δήμου θα μείνουν κλειστά λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών. Το κώλυμα βέβαια είναι ότι οι γονείς ενημερώθηκαν για την απόφαση του Δήμου αφ’ ότου είχαν αφήσει τα παιδιά τους στο σχολείο όπως γίνεται καθημερινά.

Πρόκειται για μία ανέγκαιρη απόφαση, η οποία όπως είναι αναμενόμενο, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, καθώς η πλειοψηφία των γονέων εργάζεται και δεν είναι εφικτό να απουσιάζει από την εργασία του όποτε το ζητάει ο δήμος.

Τί αναφέρει η απόφαση του Δήμου Σικυωνίων

Πιο συγκεκριμένα, η απόφαση του Δήμου Σικυωνίων αναφέρει ότι λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή, σήμερα Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, όλα τα σχολεία, οι ΒΡΕΦΙΚΟΙ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, τα ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, τα ΓΥΜΝΑΣΙΑ και τα ΛΥΚΕΙΑ του Δήμου θα λειτουργήσουν ως τις 10.00 πμ.

Όσα ανέφερε ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας στο my radio 89.6
Στην πρωινή εκπομπή του ραδιοφωνικού μας σταθμου my radio 89.6με τον Λεωνίδα Λεσάκη και την Γιάννα Μπεκιάρη, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δ. Ντρίμερης ανέφερε ότι από όλους τους δήμους του νομού, μόνο ο Δήμος Σικυωνίων έχει προχωρήσει σε αυτή την απόφαση.

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz