Connect with us

EDITOR

Και η “βόμβα” έσκασε! Ανεξάρτητος ο Καρασάββας

Published

on

Πριν 2 ημέρες το mypress δημοσίευσε αποκλειστικό ρεπορτάζ περί επιστολής που θα ερχόταν στο σημερινό συμβούλιο, επιστολή βόμβα αφού θα άλλαζε τους συσχετισμούς!

Το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε, η βόμβα έσκασε πριν από λίγα λεπτά όταν ο πρόεδρος του σώματος Αντώνης Κυριαζής ανέγνωσε στο σώμα την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Γιάννη Καρασάββα από τον συνδυασμό”ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”.

Στην επιστολή απευθύνονται ευχαριστίες προς τον επικεφαλής Νίκο Σταυρέλη αλλά και ευχές για την συνέχεια.

Οι λόγοι που ο κ.Καρασάββας επικαλείται είναι το πολύ σοβαρό έργο που έχει να επιτελέσει ως Αντιδήμαρχος και το οποίο προτίθεται να ολοκληρώσει.

Η φράση δεν αποδεικνύει παρά τον “τοίχο” που θα έβρισκε στην “ΠΝΟΗ” η ανανέωση της θητείας του Αντιδημάρχου η οποία πλησιάζει και την οποίαν προφανώς ο συνδυασμός δεν θα προσυπέγραφε όπως είχε κάνει την πρώτη φορά.

Η τακτική του Νίκου Σταυρέλη έχει αλλάξει, οι αντιπολιτευτικοί τόνοι έχουν ανέβει, πλέον έχουν αλλάξει και οι συσχετισμοί με τον επικεφαλής της “Πνοής” να μην μπορεί πια να επιχειρηματολογεί με το 8-8-8 των εδρών.

Η “Πνοή” από σήμερα μέτρα 7 με το ρεπορτάζ να λέει πως, έρχονται και άλλες αλλαγές!

Όσο για την αντίδραση του Νίκου Σταυρέλη; Ψύχραιμη θα την χαρακτήριζε κάνεις ( ο επικεφαλής γνώριζε πως κάτι τέτοιο θα συνέβαινε άλλωστε τελευταία οι σχέσεις μεταξύ των δύο ήταν ανύπαρκτες) αν βεβαίως εξαιρέσουμε το light καρφί περί θέσεως που έλαβε ο κ.Καρασάββας εξαιτίας της εκλογής του με την “Πνοή”  αλλά και χαρακτηρισμών που έχουν ανταλαγεί μεταξύ Αντιδημάρχου και Δημάρχου στο παρελθόν.

“Κανένας χαρακτηρισμός” είπε ο Δήμαρχος και το διαζύγιο συντελέσθηκε. Αναίμακτα και για ποιόν; Θα φανεί πολύ σύντομα αφού ο Γιάννης Καρασάββας φέρεται κυρίαρχος στον συνοικισμό εκλογικά, μια περιοχή που αποτελεί το στρατηγείο του Νίκου Σταυρέλη.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz