Connect with us

Καιρός

Καιρός – Τάσος Αρνιακός: Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από αύριο – Πάσχα με 25αρια

Published

on

Η βελτίωση του καιρού θα ξεκινήσει από σήμερα το απόγευμα και αύριο Τετάρτη αναμένονται πάλι τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην Δυτική Στερεά, στην Μακεδονία και στην Θράκη.

Στις υπόλοιπες περιοχές όμως, στις νοτιότερες και ανατολικότερες και στα νησιά θα είναι γενικά αίθριος ο καιρός με λίγες συννεφιές μόνο, κυρίως στην Θεσσαλία. «Θα έχουμε επίσης, τοπικές ομίχλες το πρωί, δυτικούς ανέμους στα νότια πελάγη 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 με 20 βαθμούς Κελσίου στις κεντρικές και νότιες περιοχές», συνέχισε ο γνωστός μετεωρολόγος.

Την Μεγάλη Πέμπτη αναμένονται αραιές νεφώσεις με σύντομες τοπικές βροχές κυρίως στα κεντρικά, δυτικά και βόρεια, ενώ εμφανίζεται πάλι η σκόνη καθώς οι άνεμοι στα δυτικά θα γυρίσουν σε νοτιάδες και θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ στο Ιόνιο. Στα ανατολικά θα έχουμε δυτικούς ανέμους μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου, σημειώνει ο κ. Αρνιακός.

Την Μεγάλη Παρασκευή, σύμφωνα με τον ίδιο, «περιμένουμε λίγες συννεφιές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, με λίγες τοπικές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές τις χώρας θα υπάρχει ο γνωστός ο μουντός καιρός της Μεγάλης Παρασκευής με αραιές κυρίως νεφώσεις. Πάλι θα έχουμε ομίχλες το πρωί και μεταφορά σκόνης καθώς οι νότιοι, νοτιοανατολικοί άνεμοι θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ, ο υδράργυρος θα ανέβει στους 21 στην Βόρεια Ελλάδα, τους 23 με 24 βαθμούς στις κεντρικές και νότιες περιοχές».

Το Μεγάλο Σάββατο ο καιρός αναμένεται βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές της χώρας και «μόνο στα δυτικά και βόρεια περιμένουμε συννεφιές με λίγες τοπικές βροχές κυρίως στις ορεινότερες περιοχές, ενώ η ομίχλη το πρωί θα παραμείνει, όπως και η σκόνη, καθώς οι νοτιάδες θα φτάσουν τα 6 μποφόρ» υπογραμμίζει ο μετεωρολόγος.

Τέλος την Κυριακή του Πάσχα, «περιμένουμε γενικά αίθριο ουρανό σε ολόκληρη τη χώρα με μόνο λίγες νεφώσεις, ομίχλη στα ηπειρωτικά, βορειοδυτικούς ανέμους 3 με 6 μποφόρ και τα 6 στο Αιγαίο και η θερμοκρασία θα φτάσει και θα ξεπεράσει τους 25 βαθμούς Κελσίου».

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz