Connect with us

Επικαιρότητα

Καιρός: Μήνυμα του “112” για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε Αχαΐα, Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθο – Πού κλείνουν τα σχολεία

Published

on

Μήνυμα από το “112” για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα εστάλη από την Πολιτική Προστασία το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου στα κινητά των κατοίκων σε ΚεφαλονιάΙθάκηΖάκυνθο και Αχαΐα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας, οι πολίτες σε αυτές τις περιοχές καλούνται να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Κακοκαιρία: Κλειστά τα σχολεία στη Ζάκυνθο με απόφαση του δημάρχου

Εξάλλου, την απόφαση να μην ανοίξουν αύριο Πέμπτη τα σχολεία του νησιού πήρε ο δήμαρχος Ζακύνθου, μετά τις ανακοινώσεις και την ανησυχία της έντασης των καιρικών φαινομένων από το απόγευμα της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου.

Η απόφαση αυτή φαίνεται πως ελήφθη και υπό τον φόβο του δεδομένου ότι πολλά από τα σχολικά κτήρια της Ζακύνθου έχουν πολλά και σοβαρά προβλήματα, για τα οποία ο Δήμος έχει δεχθεί ήδη δύο εξώδικα από συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.

Απουσία στεγάστρων, διαβρωμένοι σοβάδες προβληματικές και επικίνδυνες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, απροστάτευτοι και ακατάλληλοι εξωτερικοί χώροι, ακατάλληλα ή φθαρμένα παράθυρα και πόρτες, είναι μερικά από τα προβλήματα που αναφέρουν στα εξώδικα και στις επιστολές τους προς την εισαγγελία Ζακύνθου οι σύλλογοι γονέων που έχουν προσφύγει κατά της δημοτικής αρχής.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από αργά το απόγευμα στα νησιά του Ιονίου (κυρίως στη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά, τη Λευκάδα και την Ιθάκη), τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη δυτική Στερεά και από τη νύχτα στην Ήπειρο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

 

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz