Connect with us

Επικαιρότητα

Καθαρισμός παραπλεύρως του οδοστρώματος της ΠΕΟ Κορίνθου – Πατρών από την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας & το Δήμο Κορινθίων

Published

on

Από την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 και για τρεις ημέρες η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και ο Δήμος Κορινθίων σε συνεργασία, με τα μηχανήματα του Δήμου και συνεργείο της ΠΕ Κορινθίας πραγματοποίησαν τον καθαρισμό παραπλεύρως του οδοστρώματος της ΠΕΟ Κορίνθου – Πατρών.

Πληθώρα δέντρων τα οποία έμπαιναν στο δρόμο κλαδεύτηκαν, χόρτα και θάμνοι καθαρίστηκαν και μαζεύτηκαν σκουπίδια δεξιά και αριστερά του δρόμου σε μήκος χιλιομέτρων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής ευχαρίστησε το Δήμαρχο Κορινθίων κ. Βασίλη Νανόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Δημήτριο Μπίτζιο, για την άψογη συνεργασία τους καθώς και την ενότητα με την οποία λειτούργησαν οι υπηρεσίες, όπου αντιμετώπισαν και θα αντιμετωπίζουν στο μέλλον τα κοινά προβλήματα του τόπου.

Ο σκοπός είναι κοινός και είναι να βοηθήσουν με κάθε τρόπο στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

Η ποιότητα της ζωής των Κορινθίων είναι πάνω απ όλα προτεραιότητα και για την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και για το Δήμο.

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz