Connect with us

Ελλάδα

Καίτη Γαρμπή: Αυτό τον στίχο από πασίγνωστο τραγούδι της αρνείται να πει εδώ και 23 χρόνια

Published

on

Η Καίτη Γαρμπή τα τελευταία χρόνια παίρνει θέση μέσα από τα social media για κοινωνικά θέματα και γενικότερα θέματα της επικαιρότητας, ενώ αποτελεί και σύμβολο του φεμινιστικού κινήματος.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στη “Lifo” και αποκάλυψε πως εδώ και 22 χρόνια αρνείται να πει έναν στίχο από το τραγούδι “Αυτό το κάτι” που σημείωσε τεράστια επιτυχία στα τέλη των ’90s.

“Είχα έντονη διαφωνία με τον Φοίβο για τον στίχο του ‘Κάτι’ εκεί που ακούγομαι να λέω ‘ξέρεις ως προς το μέγεθος’. Τον θεωρούσα χυδαίο και αταίριαστο στον δικό μου λόγο. Και δεν τον ξαναείπα ποτέ εδώ και 23 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε”.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξή της, μίλησε και για τη σέξι εμφάνιση που είχε κάνει στη Eurovision με εκείνο το αλήστου μνήμης γαλάζιο φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη: “Τότε σχολίαζαν αν φορούσα εσώρουχο μέσα από την ομολογουμένως αποκαλυπτική τουαλέτα και απλά δεν απαντούσα στα σχόλια. Έπειτα από 29 χρόνια και σε τέτοιους καιρούς το ίδιο σχόλιο θα εκλαμβανόταν σαφώς ως σεξιστικό και συνεπώς ‘θα βράσει το κύμα της Γαρμπή“.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz