Connect with us

EDITOR

Κίνηση “ματ” από τον Αντιδήμαρχο Παπαιωάννου

Published

on

Τα… χέρια των δημοτών έρχεται να διευκολύνει με τον καλύτερο τρόπο ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας ζωής και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης Βαγγέλης Παπαιωάννου. Κομμάτι της αντιδημαρχίας είναι ο δημοτικός φωτισμός και ο δήμος Κορινθίων είναι μέχρι και σήμερα ο δήμος που έχει στα νούμερο ένα προβλήματά του τον δημοτικό φωτισμό, τις βλάβες και τις αντικαταστάσεις λαμπτήρων. Το δεδομένο καταγράφεται τόσο στην υπηρεσία novoville όσο και στα αιτήματα της ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ, ένα πρόβλημα που έχει την αιτία του αλλά και την αυξανόμενη ένταση του στην παλαιότητα του δικτύου η οποία οδηγεί σε καθημερινές βλάβες πολλές απο τις οποίες δεν μπορούν να αποκατασταθούν. Η κυριότερη συνέπεια της παλαιότητας είναι η καθημερινή καύση των λαμπτήρων στην οποίαν η υπηρεσία καλείται να ανταποκριθεί χωρίς βέβαια ουσιαστικό αποτέλεσμα αφού εντός ολίγων ωρών ή ημερών οι λάμπες, εξαιτίας των φθαρμένων και ακατάλληλων πια φωτιστικών σωμάτων, ξανακαίγονται.

Σε αυτόν τον αγώνα που τέλος θα δώσει η αντικατάσταση του δικτύου δημοτικού φωτισμού στο σύνολό του, έργο που έχει δρομολογηθεί και ξεκινά σύντομα, ο αντιδήμαρχος Παπαιωάννου βρήκε μια προσωρινή αλλά άκρως αποτελεσματική λύση κι αυτή έχει να κάνει με την αμεσότητα της ενημέρωσης απο πλευράς των πολιτών ώστε η παρέμβαση να είναι επίσης άμεση. Διότι, μπορεί οι λάμπες να καίγονται ξανά και ξανά αυτό δεν σημαίνει όμως οτι η πόλη και τα χωριά θα πρέπει να μένουν στο σκοτάδι. Η λύση είναι η γραμμή εξυπηρέτησης που δόθηκε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για αναφορές βλαβών σε λαμπτήρες. Ο αριθμός είναι 2741-3-62843 και μάλιστα “φιγουράρει’ στα ψηλά του site του Δήμου ώστε ο πολίτης να ενημερώνεται άμεσα για την δυνατότητα.

Η γραμμή λειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες και είναι αποτελεσματική. Τα αιτήματα έχουν μειωθεί σε μεγάλο βαθμό και ο αντιδήμαρχος φαίνεται να έχει κατορθώσει να κόψει αρκετά από τα κεφάλια της Λερναίας ύδρας που λέγεται “δημοτικός φωτισμός” στο δήμο Κορινθίων. 

 

 

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz