Connect with us

Επικαιρότητα

Κάντε αίτηση για χαμηλότοκο δάνειο από το Taxis έως 30/11 και τα μισά λεφτά… χάρισμα!

Published

on

Θα μπορούσε να είναι διαφήμιση του τύπου το “αφεντικό τρελάθηκε” ωστόσο αποτελεί το συμπέρασμα της απόφασης για την “επιστρεπτέα προκαταβολή IV”.

Αυτή τη φορά το υπουργείο Οικονομικών ακολουθεί διαδικασίες “εξπρές” ώστε τα χρήματα να πέσουν άμεσα στην αγορά. Οι αιτήσεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα my business support θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 30/11. Ένας επαγγελματίας χωρίς προσωπικό και χωρίς ταμειακή μηχανή που πλήττεται, θα λάβει κατ’ ελάχιστο 1000 ευρώ και αυτά τα 500 ευρώ θα είναι χάρισμα ενώ τα υπόλοιπα θα επιστραφούν από τις αρχές του 2022 και μετά σε 40 δόσεις και με επιτόκιο 0,4%.

Για τους επαγγελματίες με μείωση τζίρου 20% στο δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου συγκριτικά με πέρυσι (σ.σ λαμβάνεται υπόψη για τη σύγκριση το 1/3 του τζίρου του γ’ τριμήνου και το 1/3 του τζίρου του δ’ τριμήνου) το ελάχιστο ποσό δανεισμού θα ξεκινά από τα 2000 ευρώ και πάλι το 50% θα είναι χάρισμα. Αν μάλιστα οι επαγγελματίες έχουν κλείσει υποχρεωτικά με κρατική εντολή στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας, δεν θα απαιτείται καν μείωση του τζίρου. Ο στόχος του οικονομικού επιτελείου είναι τα χρήματα να πέσουν άμεσα στην αγορά.

Πηγή:thetoc.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz