Connect with us

Επικαιρότητα

Ιστοσελίδα δυναμικού περιεχομένου του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου

Published

on

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου προτίθεται να κατασκευάσει έναν επαγγελματικό οδηγό, σύμφωνα με τις τελευταίες σύγχρονες τεχνολογίες. Με σκοπό την ηλεκτρονική προβολή & πρόσβαση όλων των επιχειρήσεων της περιοχής μας αλλά και το έργο του Εμπορικού Συλλόγου.
Η Ιστοσελίδα θα προβάλει:

  1. Διαδραστικό Χάρτη(Google Business Map) παρουσίασης όλων των
    επιχειρήσεων.
  2. Προσωπική μονοσέλιδη σελίδα για κάθε επιχείρηση. Με το λογότυπο της, φωτογραφίες, περιγραφή, ωράριο λειτουργίας, στοιχεία επικοινωνίας, φόρμα επικοινωνίας κατευθείαν με την επιχείρηση, για τα εμπορικά καταστήματα αντικείμενα ειδικών προσφορών με δυνατότητα αλλαγής, για τα καταστήματα εστίασης προβολή menu, για τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών ενημερωτικά προγράμματα, σύνδεση με social media (facebook,instagram κτλ)
  3. Σε όποιες επιχειρήσεις έχουν e-shop θα γίνει σύνδεση, σε όσες επιθυμούν να δημιουργήσουν υπάρχει ειδική προσφορά δημιουργίας e-shop μέσω του Συλλόγου.
  4. Διαφημιστικά banner.
  5. Ενημερώσεις για θέματα φορολογικά, λογιστικά, ασφαλιστικά, οικονομικά που αφορούν τις επιχειρήσεις.
  6. Ενημερώσεις για διάφορα event, εκδηλώσεις που σχετίζονται με την περιοχή μας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος με την κίνηση αυτή δημιουργεί την εξέλιξη του έντυπου τηλεφωνικού καταλόγου, επίσης θα προσφέρει δωρεάν τις παροχές του πεδίου ( 1) σε όλα τα μέλη του, οι παροχές των πεδίων ( 2-3-4 ) θα προσφέρονται με κάποιο ενδεικτικό κόστος.
Οι Επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα: 2742026795, 6972778617, Παναγιώτης Κολοβίνος 6937110005.

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz