Connect with us

Αθλητισμός

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων: Έναρξη καλοκαιρινών μαθημάτων

Published

on

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων διοργανώνει καλοκαιρινά μαθήματα ιστιοπλοΐας για παιδιά από 6 ετών.

Τα μαθήματα θα αρχίσουν την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή (13 & 14 Ιουνίου) από τις 5 έως τις 8 μ.μ. οι γονείς και τα παιδιά θα μπορούν να ενημερωθούν για την ιστιοπλοΐα και το πρόγραμμα μαθημάτων στις εγκαταστάσεις του ομίλου στην οδό Καλογεροπούλου και Ιπποκράτους (2ο λιμανάκι).

Με το κλείσιμο των σχολείων ξεκινάει για τα παιδιά ένα ακόμα καλοκαίρι με πολύ ελεύθερο χρόνο. Όπως όλοι γνωρίζουμε,η άθληση εκτός από την σωστή σωματική ανάπτυξη, διαμορφώνει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα, έτσι ώστε να έχουν καλύτερη επίγνωση του εαυτού τους. Πάνω απ’ όλα όμως τα βοηθά να αποκτήσουν τις δεξιότητες και την ψυχική δύναμη που χρειάζεται για να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες της ζωής.

Η ιστιοπλοΐα είναι ένα άθλημα που απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια, χωρίς διακρίσεις. Μοναδική προϋπόθεση είναι να γνωρίζουν κολύμπι, αφού το φύλο, ο σωματότυπος και η μυϊκή δύναμη δεν αποτελούν προϋπόθεση για την ενασχόληση με αυτήν.

Η ιστιοπλοΐα έχει να προσφέρει πολλά στα παιδιά. Υπάρχουν αρκετοί σημαντικοί λόγοι για τους οποίους αξίζει να ασχοληθεί το παιδί με την ιστιοπλοΐα. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό του, η πειθαρχία, η αντίληψη του χώρου, η οργανωτική σκέψη, η υπευθυνότητα, το θάρρος και η επιμονή είναι μερικά από αυτά που θα αποκομίσει και σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα της θάλασσας, που είναι σε όλους γνωστά, κάνουν την ιστιοπλοΐα ένα από τα κορυφαία αθλήματα στη χώρα μας.

Με την ιστιοπλοΐα δίνεται στα παιδιά η ευκαιρία να γνωρίσουν ένα διαφορετικό άθλημα, ένα «καθαρό» άθλημα που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα και προσφέρει υγεία, γνώσεις και χαρά σε όλους.

Πληροφορίες κα εγγραφές στα γραφεία του ομίλου:

Καλογεροπούλου και Ιπποκράτους, 2ο λιμανάκι Κιάτου

Tηλ. 2742-301758 (Σάββατο και Κυριακή 10:00-17:00) και 6944 677 848.

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz