Connect with us

Αθλητισμός

Ιστιοπλοϊκός Αγώνας «Owner’s Cup 2019» Odyssey Μεγανήσι Λευκάδας-Κόρινθος

Published

on

Το ταξίδι των Ιστιοπλοϊκών του «Owner’s Cup 2019» Odyssey ξεκινάει φέτος στις 9 Μαΐου από την Οδυσσέας Μαρίνα στο Μεγανήσι Λευκάδας, με τερματικό Σταθμό την Κόρινθο στις 17 Μαΐου.

Με διπλάσιο αριθμό συμμετοχών στην φετινή διοργάνωση, 20 σκάφη από όλο το κόσμο, με το σύνολο του πληρώματος τους να είναι περίπου 100 άτομα, θα διασχίσουν τον Κορινθιακό Κόλπο, ανακαλύπτοντας τους πολιτιστικούς, γαστρονομικούς και παραδοσιακούς θησαυρούς στο πέρασμά τους.

Σε κλίμα γιορτής και φιλοξενίας, θα πραγματοποιηθεί η μεθόρμηση στους ενδιάμεσους σταθμούς τόσο της Ναυπάκτου, όσο και του Γαλαξιδίου με την συμμετοχή των τοπικών φορέων, της λιμενικής διοίκησης αλλά και των Μέσων Ενημέρωσης, κλείνοντας τον αγώνα με την λαμπερή τελετή λήξης και βράβευσης των μεγάλων νικητών στο λιμάνι της Κορίνθου.

Οι συμμετέχοντες είναι όλοι ενήλικες διαφόρων εθνικοτήτων με πληρώματα από την Ιταλία, Ολλανδία, Αγγλία, Γερμανία, Χιλή και Ουρουγουάη. Πρόκειται για σκάφη άνω του μέσου όρου σε ποιότητα και αξία και με κατά βάση αρκετά έμπειρους στην ιστιοπλοΐα ιδιοκτήτες.

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz