Connect with us

Ελλάδα

Θρίλερ στον Προαστιακό: Αμαξοστοιχία “χάθηκε” για 20 λεπτά!

Published

on

20 Λεπτά Αγωνίας: Αμαξοστοιχία του Προαστιακού “Χάθηκε” Χωρίς Σήμα!

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η πρωινή διαδρομή για τους επιβάτες του Προαστιακού που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα – Αθήνα την Παρασκευή. Η αμαξοστοιχία 1535 “χάθηκε” για 20 λεπτά, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στον ΟΣΕ.

Ο σταθμάρχης στην Οινόη, όπου θα έφτανε το τρένο, προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον μηχανοδηγό, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση. Η ανησυχία κορυφώθηκε, καθώς δεν υπήρχε εικόνα για την θέση του τρένου, λόγω έλλειψης τηλεδιοίκησης στον Προαστιακό.

Τελικά, μετά από 20 αγωνιώδη λεπτά, η αμαξοστοιχία εντοπίστηκε ακινητοποιημένη, με βλάβη. Οι επιβάτες αναγκάστηκαν να περιμένουν για 18 λεπτά στο σταθμό της Οινόης, μέχρι να φτάσει το Ιντερσίτι για να τους επιβιβάσει.

Το περιστατικό αναδεικνύει για άλλη μια φορά τα προβλήματα ασφάλειας και ελλιπούς συντήρησης που ταλανίζουν τον Προαστιακό. Η έλλειψη τηλεδιοίκησης και η αδυναμία άμεσης επικοινωνίας με τον μηχανοδηγό έθεσαν σε κίνδυνο τους επιβάτες και προκάλεσαν άσκοπη ταλαιπωρία.

Είναι επιτακτική η ανάγκη για άμεσες λύσεις και επενδύσεις στον Προαστιακό, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η ομαλή λειτουργία του.

Πηγή

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz