Connect with us

Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Γιαγιά ομολόγησε ότι έκλεψε εμβόλιο της Pfizer – Η απίστευτη εξήγηση που έδωσε

Published

on

Θεσσαλονίκη: Γιαγιά ομολόγησε ότι έκλεψε εμβόλιο της Pfizer – Η απίστευτη εξήγηση που έδωσε

 

Το εμβόλιο της Pfizer έκανε φτερά από εμβολιαστικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη και η αστυνομική έρευνα οδήγησε σε μια γιαγιά 81ος ετών, που παραδέχτηκε γρήγορα αυτό που έκανε…

Η γιαγιά σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, είπε στους αστυνομικούς ότι ήθελε ένα ενθύμιο από την όλη διαδικασία στο εμβολιαστικό κέντρο και αποφάσισε να πάρει το φιαλίδιο. Όπως είπε η 81ος ετών γυναίκα, δεν γνώριζε ότι μέσα σε αυτό που έκλεψε υπήρχαν άλλες 6 δόσεις του εμβολίου.

Η ηλικιωμένη γυναίκα το έδωσε πίσω, ωστόσο συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να δρομολογηθούν όλες οι διαδικασίες.

Το κουβάρι της υπόθεσης, άρχισε να ξετυλίγεται στις 10:40 χθες το πρωί όταν γιατροί και νοσηλευτές διαπίστωσαν ότι ένα φιαλίδιο με έξι δόσεις του εμβολίου της Pfizer δεν βρισκόταν στη θέση του. Η Διευθύντρια του εμβολιαστικού κέντρου κατήγγειλε άμεσα το περιστατικό στην Αστυνομία.

 

Περιπολικό έσπευσε στο σημείο και ξεκίνησε προανάκριση για να διαπιστωθεί πως εξαφανίστηκε το φιαλίδιο. Από την πρώτη στιγμή οι έρευνες εστιάστηκαν στα άτομα που μπήκαν στο συγκεκριμένο χώρο για να εμβολιαστούν. Ανάμεσά τους και η γιαγιά που τελικά ομολόγησε ότι το είχε πάρει.

Πηγή:newsit.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz