Connect with us

Επικαιρότητα

Θερινές εκπτώσεις 2021 από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου

Published

on

ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2021: Την Δευτέρα 5 Ιουλίου ξεκινά φέτος, με απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, η δεύτερη τακτική εκπτωτική περίοδος, η οποία ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου.

Η απόφαση για τις θερινές εκπτώσεις ισχύει αποκλειστικά για το 2021 και ελήφθη από τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, λαμβάνοντας υπόψη τις ανησυχίες του εμπορικού κόσμου, την ανάγκη στήριξης της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας καθώς και την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς.

Τα καταστήματα, βάσει της νομοθεσίας, θα είναι ανοικτά την πρώτη Κυριακή μετά την έναρξη των εκπτώσεων, δηλαδή την Κυριακή 11 Ιουλίου, ωστόσο δεν αποκλείεται να είναι ανοικτά μόνο την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021.

Σύμφωνα με τις οδηγίες των εμπορικών συλλόγων προς τα μέλη τους, κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία του ποσοστού της έκπτωσης.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz