Connect with us

EDITOR

Η χαρά Μουρούτσου, το δίλημμα Σταυρέλη και η απώλεια της έδρας

Published

on

 

Την ανεξαρτητοποίηση του από την παράταξη του Δημάρχου, όπως νωρίτερα έγραψε το mypressnet, κατέθεσε στο Δημοτικό συμβούλιο σήμερα στην διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης για τις δημαιρεσίες, ο γιατρός Σωτήρης Παπαδημητρίου.

Το ρεπορτάζ λέει μάλιστα πως στην δίωρη και πλέον διάρκεια των ψηφοφοριών ο πάλαι ποτέ “Σολυγειάρχης” είχε σε “στενό μαρκάρισμα” τον επικεφαλής της Πνοής, οι φήμες περί προσχώρησης του άλλωστε διαχέονται εδώ και καιρό.

Εκείνος που και σήμερα δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του για αυτήν την ενέργεια ήταν ο δημοτικός σύμβουλος της Πνοής, Γιώργος Μουρούτσος. Ο σύμβουλος μάλιστα, κατέγραψε σε βίντεο την ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησης από τον πρόεδρο Αντώνη Κυριαζή και την πόσταρε στο facebook κάνοντας λόγο για…. ατομική βόμβα!

Προς τι η χαρά όμως αναρωτιέται κανείς διότι αφενός οι φήμες θέλουν τον γιατρό να έχει θέσει veto για την ένταξη και υποψηφιότητα του έναντι αυτών του Μιχάλη Χατζή ( οι σχέσεις δεν έχουν ομαλοποιηθεί όπως κάποιοι διατείνονται αφού η Σολυγεία είναι σαφές, χωράει μόνο έναν) και αφετέρου, η σημερινή κίνηση Παπαδημητρίου αφαίρεσε από την παράταξη του Νίκου Σταυρέλη την δεύτερη έδρα που είχε στην οικονομική επιτροπή αφού… ενισχύθηκαν οι δυνάμεις των ανεξάρτητων στο συμβούλιο και άλλαξαν οι συσχετισμοί.

Έγκειται η χαρά στα μακροπρόθεσμα εκλογικά οφέλη;Έγκειται στην πεποίθηση πως πρόκειται για πλήγμα έναντι του Δημάρχου;Μονο ο ίδιος ο Γιώργος Μουρούτσος γνωρίζει το γιατί η κίνηση Παπαδημητρίου αποτελεί και ατομική βόμβα.

Το ζήτημα είναι όμως, αν πραγματικά πρόκειται για τέτοια, σε ποιανού τα θεμέλια τοποθετήθηκε σήμερα.

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz