Connect with us

EDITOR

Η πρώτη μετωπική Αλέκου – Σταυρέλη για…το τένις!

Published

on

Στο τερέν μπήκαν χθες Αλέξανδρος Πνευματικός και Νίκος Σταυρέλης! Ανα χείρας έλαβαν τις ρακέτες και τα μπαλάκια εκτοξεύθηκαν με δύναμη προς…αποδέκτες που άλλαζαν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στο γήπεδο μπήκε αρχικά ο πρώην Δήμαρχος. Με ανάρτηση του αφορμή της χθεσινής συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής εκτόξευσε βέλη – μπαλάκια προς την δημοτική αρχή εγκαλώντας την για την ακύρωση του έργου κατασκευής των γηπέδων τένις στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου. Ο πρώην Δήμαρχος έκανε λόγο για «έτοιμο έργο» που η νυν δημοτική αρχή δεν είναι ικανή να ολοκληρώσει, για ελάχιστες αντιδράσεις κατοίκων που μπορούσαν να καμφθούν. Η αναφορά συγκεντρώνει 42 ολόκληρα Like και αρκετά σχόλια η αλήθεια είναι – συγκριτικά πάντα με άλλες αναρτήσεις – 14 τον αριθμό, όλα στην φιλοσοφία κατακραυγής του νυν δημάρχου που δεν προωθεί εγκαταστάσεις για ένα άθλημα στο οποίο η χώρα διαπρέπει (μετά Τσιτσιπά εποχή) αλλά και στην κατεύθυνση της επιστροφής του Αλέξανδρου Πνευματικού ο οποίος είχε την ικανότητα και την ευαισθησία να ολοκληρώνει ανάλογα έργα.

Και ενώ κανείς θα ανέμενε απάντηση από τον νυν Δήμαρχο – παρ ότι δεν έχει αποδείξει στα 2 αυτά χρόνια πως απαντά σε κάθε θέμα που θίγει η μειοψηφία και όχι απαραίτητα επειδή δεν έχει κάτι να πει αλλά περισσότερο επειδή απαξιώνει την αναφορά και τον τόπο που δημοσιεύεται (επιλέγει να απαντά στο δημοτικό συμβούλιο εφόσον το θέμα έρθει εκεί), η απάντηση ήρθε από το Νίκο Σταυρέλη που μπήκε στο γήπεδο…απροσδόκητα!

Ο επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ, με την ρακέτα ανα χείρας επέστρεψε το μπαλάκι – βολή στον Αλέξανδρο Πνευματικό με απίστευτη δύναμη συνθλίβοντας τα θεμέλια της επιθετικής του προσπάθειας και επικαλούμενος προσωπική θιγή. «Ο κ. Νανόπουλος χέρι χέρι με τον κύριο Σταυρέλη αποφάσισαν, ότι δεν είναι αναγκαία αυτή η αθλητική εγκατάσταση, η οποία θα έδινε τη δυνατότητα στο Δήμο μας να διοργανώνει ακόμα και διεθνείς αγώνες τένις» ανέφερε συγκεκριμένα ο πρώην Δήμαρχος.

Ο Νίκος Σταυρέλης απαντά στον Αλέξανδρο Πνευματικό αποκαλώντας τον πλέον «το παρελθόν» και η επιλογή δεν είναι διόλου τυχαία αν κάποιος σκεφτεί πως η καμπάνια του πρώην δημάρχου για το 2023 χτίζεται στους νέους και άφθαρτους που επιστρατεύει, στην δική του αναμόρφωση. «Στο παρελθόν» απαντώντας λοιπόν ο επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ δίνει στην δημοσιότητα στοιχεία που ο Αλέξανδρος Πνευματικός στην δική του ανάρτηση δεν αναφέρει.

Επειδή δεν τα ξέρει; Ή επειδή σκοπίμως τα απαλοίφει;

Λέει ο Νίκος Σταυρέλης λοιπόν: Στην Οικονομική Επιτροπή εγκρίθηκε η διάλυση της εργολαβίας με τον ανάδοχο, σύμφωνα με την ΑΠΟΦΑΣΗ 25321/6-9-2021 της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, λόγω της έκδοσης της Ν40/12-9-2019 απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Τρίπολης με την οποία έγινε δεκτή η προσφυγή κατοίκων της περιοχής του Αγίου Γεωργίου. Βασικός λόγος είναι ότι δεν είχαν ληφθεί εκ μέρους του Δήμου οι προβλεπόμενες εγκρίσεις από την ΓΓΑ πριν την έκδοση της οικοδομικής άδειας και την δημοπράτηση του έργου το 2018. Το έργο είναι σταματημένο εδώ και δύο χρόνια. Όλα τα άλλα είναι διασπορά ψευδών ειδήσεων και δεν θα μπω στον εσωτερικό τους κόσμο.»

Και ενώ ο Αλέξανδρος Πνευματικός φάνηκε αρχικά να «πέφτει» από το δυνατό χτύπημα  δημιουργώντας ερωτήματα για το αν θα απαντήσει και πως…για τα προβλήματα που σταμάτησαν το έργο ενώ ακόμα εκείνος ήταν Δήμαρχος; Για την δικαστική απόφαση που δικαιώνει τους κατοίκους που αντιδρούσαν όταν εκείνος τους χαρακτήριζε λιγοστούς,

επανακάμπτει λίγο πριν τις 9 το πρωί και πετά νέο «μπαλάκι» στον επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ, χαρακτηρίζοντας τον ως συνήθως «εκπρόσωπο τύπου της δημοτικής αρχής.

Γράφει ο πρώην Δήμαρχος: Πιο γρήγορα και από την δημοτική αρχή, όπως μας συνηθίζει πάντα απάντησε και για λογαριασμό του κ. Νανόπουλου ο κ. Σταυρέλης. Λέει βέβαια λίγες αλήθειες και εκπέμπει άγχος να δικαιολογηθεί για την συμπόρευση του και σε αυτό το θέμα με τον κ. Νανόπουλο. Έγκριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σήμερα υπάρχει. Έγκριση για τις θέσεις στάθμευσης υπάρχει. Τι έκανε η Δημοτική Αρχή 2 χρόνια για να συνεχιστεί το έργο; Τίποτα απολύτως. Δεν τον ενόχλησε όμως ποτέ, δεν έκανε κριτική ποτέ, για ένα τόσο σοβαρό έργο που σταμάτησε ο κ. Σταυρέλης. Ας εξαντλήσει την κριτική του στην άχρηστη μπουλντόζα που χάθηκε στο Χιλιομόδι.

 

Προφανώς και το «παιχνίδι» θα συνεχιστεί με «θεατή» το νυν Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο που βλέπει τους δυο βασικούς του εκλογικούς αντιπάλους να αλληλοσπαράζονται! Εδώ να θυμίσουμε πως σε έναν ανάλογο αλληλοσπαραγμό, τότε που η ομάδα Σταυρέλη αποχωρούσε από την Πορεία Ευθύνης -σ εκείνην την ανοιχτή στα ΜΜΕ συνεδρίαση της παράταξης-είχαν ειπωθεί «σημεία και τέρατα». Είχαν αποκαλυφθεί συνομιλίες προσωπικές και γεγονότα που αν οι δυο άντρες δεν είχαν διακόψει τις σχέσεις τους ουδέποτε θα είχαν καταγραφεί δημόσια.

Εν θερμώ ειπώθηκαν. Και εν θερμώ ενδεχομένως να ειπωθούν και άλλα με τον νυν Δήμαρχο να τρίβει τα χέρια του αφήνοντας το γήπεδο του τένις που επέλεξε ο Αλέκος να μετατραπεί σε αρένα.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz