Connect with us

EDITOR

Η Ομάδα Αστρονομίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορίνθου, σε νέες διαδρομές…

Published

on

Την πρώτη της διαδικτυακή συνάντηση πραγματοποιεί το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. η Ομάδα Αστρονομίας της δημοτικής βιβλιοθήκης Κορίνθου. Τα θέματα που θα απασχολήσουν την συνάντηση είναι:

  • Ο ουρανός και οι αστερισμοί της  Άνοιξης με τον Νίκο Δασκαλόπουλο, μαθηματικό, ερασιτέχνη αστρονόμο και συνιδρυτή της Ομάδας μας,
  • Τα τελευταία νέα του τηλεσκοπίου James Webb με τον Γιάννο Σταυρόπουλο, ηλεκτρολόγο μηχανολόγο και νέο μέλος της ομάδας συντονισμού.
  • Αστεροειδείς, κομήτες,  μετεωρίτες καθώς και οι πιθανοί κίνδυνοι για την ανθρωπότητα με τον Σπύρο Σβερκούνο, φυσικό β/μιας με msc στην αστροφυσική, την Σοφία Λιαποπούλου και τον Αλέξη Τσετσώνη , φοιτητές του Φυσικού και νέα μέλη της ομάδας μας.

Την εκδήλωση συντονίζει ο Βασίλης Χρισταράς, μαθηματικός και ιδρυτικό μέλος της Ομάδας Αστρονομίας. Συνεργάστηκαν τα μέλη  :

Χάρης Καμπάνης, Βάλια Γιαννακάκη, Ράνια Σαζακλή, Patricia Van der Wal, Αντώνης Παπαντωνίου. Όσες και όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, θα  πρέπει να συμπληρώσουν την φόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος  ως την Πέμπτη 10/3/22.. Η πρόσκληση θα αποσταλεί μια ημέρα πριν την συνάντηση.

Σημείωση: Κατά την διάρκεια της συνάντησης τα μικρόφωνα και οι κάμερες θα παραμείνουν σε σίγαση . Ερωτήσεις και  σχόλια θα υποβάλλονται στο chat της συνάντησης και θα συζητούνται  στο τέλος των παρουσιάσεων.

 

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz