Connect with us

Ελλάδα

Η μοιραία διαδρομή του Μόσλεϊ στον θάνατο έχει καταγραφεί σε βίντεο – Προσπαθούσε 20 λεπτά να κατέβει την πλαγιά

Published

on

Βίντεο από τις τελευταίες στιγμές του Βρετανού παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ ο οποίος εντοπίστηκε χθες Κυριακή νεκρός σε φράκτη στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στη Σύμη, έχει στα χέρια της η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο δείχνει τον άτυχο 67χρονο παρουσιαστή να κατεβαίνει από κακοτράχαλο βουνό, με αργό βηματισμό, κρατώντας με το ένα χέρι την ομπρέλα και με το άλλο να πιάνεται από τις πέτρες του βουνού και να προσπαθεί να φτάσει στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Ξαφνικά, όπως φαίνεται στο βίντεο, χάνει την ισορροπία του και πέφτει πάνω στα βράχια, ενώ δεν φαίνεται να ξανασηκώνεται. Όπως όλα δείχουν ο 67χρονος πιθανότατα ήταν εξουθενωμένος και αυτό ενισχύεται και από το γεγονός ότι έκανε μία διαδρομή 5 λεπτών σε 20 λεπτά.

Τι έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή

Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του Μόσλεϊ.
Η ώρα θανάτου προσδιορίζεται περίπου στις 4 το απόγευμα της ημέρας που εξαφανίστηκε, ενώ από τον τρόπο που βρέθηκε η σορός του, εκτιμάται πως ο δημοσιογράφος ακούμπησε με το ένα του χέρι στο πεζούλι και μετά έπεσε ή ξάπλωσε πιθανόν λόγω έντονης αδιαθεσίας που αισθάνθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη νεκροψία προέκυψε πως δεν υπάρχουν κακώσεις ή άλλα τραύματα που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, ενώ, λόγω της προχωρημένης σήψης, δεν κατέστη δυνατό να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου.

Σημερα η Dialy Mail παρουσίασε ένα γράφημα τη «διαδρομή θανάτου» που ακολούθησε ο παρουσιαστής του BBC.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 67χρονος βρισκόταν με την παρέα του στην παραλία του Αγίου Νικολάου και γύρω στις 13:30 το μεσημέρι αποφάσισε να γυρίσει στο σπίτι όπου διέμενε στο Γυαλό για να ξεκουραστεί. Έκτοτε να ίχνη του χάθηκαν. Έπειτα από μία 5ήμερη δραματική αναζήτηση με drones, ελικόπτερα και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ο Μόσλεϊ εντοπίστηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή, και σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από τη θάλασσα, στην παραλία Αγίας Μαρίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 67χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, περίπου δύο ώρες αφότου αποχαιρέτησε τη γυναίκα του και έφυγε από την παραλία του Αγίου Νικολάου.

diadromi23
H διαδρομή που φέρεται να ακολούθησε ο 67χρονος παρουσιαστής

Ο Βρετανός «γκουρού» της υγείας και πατέρας τεσσάρων παιδιών, έφερε μαζί του ένα μικρό μπουκάλι νερό και μία ομπρέλα και παρά την ακραία ζέστη, σύμφωνα με τη DailyMail, κατάφερε να σκαρφαλώσει σε μια απότομη πλαγιά από το Πεδί μέχρι την κορυφή του λόφου με θέα την Αγία Μαρίνα.

Αστυνομικές πηγές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο Μάικλ Μόσλεϊ, φεύγοντας από το Πέδι, να μπερδεύτηκε και αντί να κινηθεί αριστερά προς τον Γυαλό Σύμης να πήρε τη διαδρομή δεξιά του, που οδηγούσε προς την Αγία Μαρίνα.

moslei123

Τον Μόσλεϊ «συνέλαβε» κλειστό κύκλωμα κάμερας παραλιακού εστιατορίου στη μαρίνα του χωριού Πέδι την Τετάρτη. Λίγα λεπτά αργότερα, ο 67χρονος φαίνεται να κατεβαίνει με ζήλο μια πλαγιά, που βρίσκεται κοντά σε έναν περιμετρικό φράχτη και στη συνέχεια να χάνεται από το οπτικό πεδίο της κάμερας.

protothema.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz