Connect with us

EDITOR

Η μνήμη και η ιστορία να μείνουν ζωντανές!

Published

on

Νέα μέλη εγγράφει στο μητρώο της η Μικρασιατική Στέγη Κορίνθου σε μια προσπάθεια να διατηρηθούν ζωντανές η μνήμη και η ιστορία των αλησμόνητων πατρίδων. Η Στέγη καλεί όλους τους πολίτες, όσους έχουν καταγωγή Μικρασιάτικη αλλά και όσους αγαπούν εκείνον τον πολιτισμό να εγγραφούν ώστε να συμβάλουν στην μεγάλη και σπουδαία προσπάθεια διάσωσης και διαιώνισης της ιστορίας που καταβάλλει εδώ και δεκαετίες η Μικρασιατική Στέγη, η Πρόεδρος κ.Βασιλική Ευστρατιάδου αλλά και όλα τα μέλη της Στέγης.
“Θα ήταν τιμή για την Μικρασιατική Στέγη Κορίνθου η εγγραφή οποιουδήποτε συμπολίτη μας και όχι μόνο, που η ρίζα καταγωγής του είναι από τις Αλησμόνητες πατρίδες (Μικρά Ασία, Πόντο, Ανατολική Θράκη, Ανατολική Ρωμυλία, Κωνσταντινούπολη) στο μητρώο του συλλόγου μας
Επίσης να υπενθυμίσουμε, η να γνωστοποιήσουμε για όσους θα ήθελαν και δεν το γνωρίζουν ότι η Μικρασιατική Στέγη Κορίνθου διατηρεί “Μητρώο Φίλων” στο οποίο μπορεί να εγγραφεί οποιοσδήποτε αγαπά και τιμά τον πολιτισμό και τις μνήμες των Αλλησμόνητων πατρίδων ασχέτως αν η καταγωγή του δεν είναι από αυτές.
Η ΔΥΝΑΜΗ του συλλόγου είναι ο κόσμος του, παρακαλώ δώστε μας την Δύναμη να συνεχίσουμε την διατήρηση της Μνήμης των αγαπημένων πατρίδων μας.
Το κόστος στο δικαίωμα εγγραφής είναι 5 ευρώ
και η ετήσια συνδρομή του μέλους είναι και αυτή στα 5 ευρώ.
Μπορείτε να έχετε και πληροφορίες στα τηλέφωνα:
Δασλής Ιπποκράτης 6946121898
Αρτοποιάδου Μαρίνα 6972723332
Ευστρατιάδου Βασιλικη 2741025808

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz