Connect with us

Κόσμος

“Η μαγεία των Χριστουγέννων δεν αγοράζεται”- Απίστευτα συγκινητικό βίντεο με το καλύτερο μήνυμα για τις γιορτές

Published

on

“Ο Άγιος Βασίλης δεν θα τα καταφέρει φέτος”. Αυτό λέει με παράπονο, αλλά και κατανόηση ο μικρός ξανθομάλλης στον κουρέα του και ο πατέρας του, που τον ακούει σαστίζει. Δέχεται με ευχαρίστηση το “κέρασμα” του κομμωτή που κατάλαβε. Δεν διανοείται να μοιραστεί το λιγοστό φαγητό με τον γιο του. Είναι όλο του παιδιού, εκείνος θα πιει μόνο νερό.

Είναι εικόνες από το έξοχο βίντεο κινηματογραφιστών από τη Μεγάλη Βρετανία, με το οποίο θέλουν να μοιράσουν το μήνυμά τους για τα Χριστούγεννα. Ένα μήνυμα όμως- γροθιά στο στομάχι.

Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο πατέρας στο βίντεο, τον καταρρακώνουν. Θα είναι δύσκολος χειμώνας για πολλούς. Ακρίβεια, ενεργειακή κρίση, ενδεχομένως τα χριστουγεννιάτικα δώρα στα αγαπημένα αγαπημένα να μοιάζουν με πολυτέλεια.

Ο πατέρας, αφού έκλαψε, επισκέφθηκε το μνήμα της συζύγου του και μητέρα του παιδιού του. Θυμήθηκε τα παιδικά τους χρόνια, τότε που παίζανε και την πήγαινε βόλτα με αυτοσχέδιο ξύλινο αμαξάκι.

Δεν το έβαλε κάτω. Θυμήθηκε. Τη μαγεία των Χριστουγέννων δεν μπορείς να την αγοράσεις. Μπορείς όμως να τη φτιάξεις. Με τους αγαπημένους σου και για τους αγαπημένους σου. Εμπνευσμένος από αυτούς που ίσως δεν είναι δίπλα μας.

Έκατσε λοιπόν και έφτιαξε ένα ξύλινο αυτοσχέδιο αμαξάκι για τον γιο του. Αυτό ήταν το δώρο του για τα Χριστούγεννα και το χαμόγελο του παιδιού του, ήταν μια μοναδική “ανταμοιβή”.

“Το μήνυμα είναι ότι τα Χριστούγεννα δεν αγοράζονται” ανέφερε ο 20χρονος δημιουργός του βίντεο: “Τα φτιάχνουμε εμείς μαζί με τους δικούς μας ανθρώπους και με την ανάμνηση όσων αγαπημένων μας πλέον δεν βρίσκονται στη ζωή”.

Περισσότεροι από τέσσερα εκατομμύρια Βρετανοί είδαν το βίντεο μέσα σε 24 ώρες. Στα σχόλιά τους λένε πως τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι δύσκολα για τους περισσότερους και πως η πραγματική γιορτή βρίσκεται στις καρδιές των ανθρώπων.

Πηγές: thetoc.gr / mirror.co.uk

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz