Connect with us

Επικαιρότητα

Η Μάιλι Σάιρους τραγουδά το “Wish You Were Here” των Pink Floyd

Published

on

Η Μάιλι Σάιρους παρουσίασε το κλασικό τραγούδι των Pink Floyd σε μια αλλιώτικη, ακουστική εκδοχή, τραγουδώντας το στο σπίτι της πλάι σε μια εστία φωτιάς.

Μια ακουστική εκδοχή του κλασικού τραγουδιού των Pink Floyd «Wish You Were Here» παρουσίασε η Μάιλι Σάιρους, ως μουσικός καλεσμένη στο πρόσφατο επεισόδιο του Saturday Night Live at Home.

Καθισμένη δίπλα σε μια εστία φωτιάς, που τύλιγε με μια κόκκινη λάμψη την ερμηνεία, η ποπ σταρ και ο «κοινωνικά απομονωμένος» κιθαρίστάς της, Andrew Watt (ο οποίος είχε προηγουμένως αποκαλύψει ότι, σε τεστ, αποδείχθηκε θετικός στον ιο έδωσαν μια πιστή απόδοση του σιγκλ του 1975.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Μάιλι αναμετρήθηκε με κλασικό τραγούδι των Pink Floyd: τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο Las Vegas’ iHeartRadio Music Festival, είχε προσθέσει στο πρόγραμμά της το «Comfortably Numb» του θρυλικού συγκροτήματος (αλλά και το «Black Dog» των Led Zeppelin).

Η ερμηνευτική παρουσία της τραγουδίστριας σηματοδότησε τη δεύτερη φορά που το Saturday Night Live at Home επιστρατεύει μουσικό να δώσει ακουστική εκδοχή μιας κλασικής ροκ επιτυχίας. Στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Chris Martin των Coldplay είχε ερμηνεύσει το «Shelter from the Storm» του Bob Dylan.

Πηγή:news247.gr

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz