Connect with us

EDITOR

Η λειψυδρία, ο Θανάσης Μανάβης και…τα γραφικά!

Published

on

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο δήμος Βέλου – Βόχας με την λειψυδρία είναι εδώ και μήνες γνωστό. Η δημοτική αρχή προσπαθεί να βρει κάποιες λύσεις ανακούφισης την ίδια ώρα που το αίτημα προς την περιφέρεια Πελοποννήσου για κήρυξη του δήμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης παραμένει από τα τέλη Ιουνίου, αναπάντητο.

Ο επικεφαλής της μειοψηφίας Θανάσης Μανάβης έχει παρέμβει με μια σειρά προτάσεων – λύσεων ενώ οι αναφορές του στο θέμα είναι συχνές. Ο κ.Μανάβης εδώ και λίγες εβδομάδες έχει επανεκκινήσει τον εκλογικό μηχανισμό του άλλωστε αφού οι κάλπες της αυτοδιοίκησης είναι σε 14 μήνες από σήμερα.

Έκπληξη ωστόσο προκαλεί η φωτογραφία που σήμερα δημοσιεύει υπό το κείμενο:

Θα αγωνιστούμε για να κάνουμε και πάλι υπερήφανους τους πολίτες του δήμου Βέλου-Βόχας!
Θα αγωνιστούμε για τα παιδιά μας..!
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ τα προβλήματα για τα οποία 12 χρόνια δεν νοιάστηκε κανείς…!!!!

Η φωτογραφία απεικονίζει έδαφος ξεραμένο απο την λειψυδρία , ένα κομμάτι ανθισμένο με κάποιες παπαρούνες , φέρει τον τίτλο «ΞΕΡΑΝΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ» ενώ χρησιμοποιείται και η δήλωση «12 χρόνια χωρίς νερό οι ζωές μας μαραζώνουν και η γη μας πεθαίνει.

Η φωτογραφία ολοκληρώνεται με  τον ίδιο τον κ.Μανάβη ο οποίος…χαμογελά!

Αλήθεια, συνάδουν τα ρήματα «ξέραναν» και «μαραζώνουν» με το χαμογελαστό πρόσωπο του κ.Μανάβη;

Ενδεχομένως η επιδίωξη να ήταν αν δοθεί ελπίδα ή πως ο κ.Μανάβης είναι η ελπίδα και η διέξοδος όμως, ακριβώς επειδή η φωτογραφία θίγει το τεράστιο και ζωτικής σημασίας θέμα της λειψθδρίας ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να φέρει έναν υποψήφιο χαμογελαστό.

Τουλάχιστον σε εμάς έκανε αρνητική εντύπωση.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz