Connect with us

Επικαιρότητα

Η Θεσσαλονίκη μετατρέπεται σε… Μαϊάμι: Πως μπορείς να γίνεις ένας από τους 1000 κομπάρσους στην ταινία του Μπαντέρας

Published

on

Μπαντέρας

Στις εγκαταστάσεις των δημιουργών της κινηματογραφικής ταινίας με πρωταγνωσιτή τον Αντόνιο Μπαντέρας που ξεκινά γυρίσματα στις 28 Ιουνίου έχει ήδη ξεκινήσει η παραγωγή των σκηνικών, των κατασκευών που θα χρειαστούν, ώστε γνώριμες γωνιές της Θεσσαλονίκης να μετατραπούν σε… τετράγωνα του Μαϊάμι.

Την ίδια ώρα Έλληνες, Βούλγαροι, Αυστραλοί και Αμερικανοί τεχνικοί ετοιμάζονται για τα γυρίσματα. Η μεγάλη “μάχη” όμως φαίνεται πως θα δοθεί στο επίπεδο των βοηθητικών ηθοποιών που αναζητούνται στην παραγωγή. Έτσι κυκλοφορεί ήδη το e-mail της παραγωγής, όπου μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον όσοι θέλουν έναν τέτοιο ρόλο στην ταινία.

“Σε 12 ημέρες ξεκινάμε γυρίσματα! Ήδη “κυκλοφορεί” το millionpic@gmail.com όπου μπορούν να μας αποστέλλουν όσοι ενδιαφέρονται ένα μικρό βιογραφικό με την φωτογραφία τους. Θα χρειαστούμε περί τους 1.000 ενδιαφερόμενους, έτσι όπως φαίνεται όμως θα γεμίσουμε… γήπεδο με τα άτομα που επιθυμούν να συμμετάσχουν!”, εξήγησε   ο Δημήτρης Καμπάς, διευθυντής παραγωγής της ταινίας “Baraccuda”.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz