Connect with us

Επικαιρότητα

Η επικίνδυνη “μόδα” του Tik Tok: Με εγκαύματα 13χρονη από το παιχνίδι του “αναμμένου καθρέφτη”

Published

on

Έφηβη με εγκαύματα - Tik tok

Άκρως επικίνδυνη είναι η νέα τάση στην εφαρμογή Tik Tok η οποία λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή μίας έφηβης.

Η καινούργια πρόκληση λέγεται “αναμμένος καθρέφτης. Στο βίντεο του Mega που θα δείτε, ο χρήστης κάνει σχέδια με σπρέι στον καθρέφτη. Το σπρέι όμως έχει αλκοόλ που είναι εύφλεκτο. Σβήνει τα φώτα και ανάβει φωτιά. Οι παραγγελίες από φίλους του στο Tik Tok πέφτουν βροχή. Του ζητάνε να ζωγραφίσει και ένα τετράγωνο. Το κάνει.

Το ίδιο προσπάθησε να κάνει και η 13χρονη Ντέστινι η οποία βρέθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο όταν ένα μπουκάλι με οινόπνευμα φούντωσε και η έφηβη άρπαξε φωτιά. Η νεαρή ούρλιαζε από τον πόνο. Η μητέρα της άκουσε τις κραυγές και έτρεξε στο μπάνιο. Το θέαμα ήταν αποτρόπαιο.

“Ήταν απίστευτο. Ράγισε η καρδιά μου. Δεν νομίζω καμία μητέρα να θέλει να βλέπει το παιδί της να φλέγεται” δήλωσε σε κατάσταση σοκ η μητέρα της 13χρονης.

Για ακόμα μία φορά τα διεθνή δίκτυα απασχολούνται με τις προκλήσεις του Tik Tok που μπορεί να αποδειχτούν ακραία επικίνδυνες, ενώ το θέμα έχει κινητοποιήσει και την πυροσβεστική.

Αν όλα πάνε καλά η μικρή θα μείνει τουλάχιστον δύο μήνες στο νοσοκομείο ενώ οι γονείς σε όλο τον κόσμο χτυποκαρδούν για τα παιδιά τους.

 

Πηγή:thetoc.gr

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz