Connect with us

Ατζέντα

Η Ελληνοαμερικανίδα Performer TEREZA τραγουδά στα “Πελοποννησιακά Καλλιστεία 2020”.

Published

on

Την Ελληνοαμερικανίδα Performer TEREZA
που μαγεύει με την ενέργεια της και την αισθαντική φωνή της, συναντήσαμε για ένα μίνι Interview με την ευκαιρία της εμφάνισης που θα κάνει στον Πανελλαδικό διαγωνισμό ομορφιάς “Πελοποννησιακά Καλλιστεία 2020”.

MY PRESS:
Κυριακή θα σε ακούσουμε στον Πανελλαδικό διαγωνισμό ομορφιάς
να μας τραγουδάς μοναδικά το “Fly me to the moon” ?

TEREZA:
Στο Χτημα Πιετρη Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου !
θα τραγουδήσουμε μαζι
“Fly me to the moon”
“Love me more” “BUZY Woman” και θα σας παρουσιάσω και το νέο
μου Single!

MY PRESS:
Σε ξανά βρίσκουμε στην δισκογραφία ερμηνεύοντας Γιώργο Κατσαρό και Πυθαγόρα;

TEREZA:
Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή, μια συνεργασία πρόταση, να τραγουδήσω ένα ελληνικό “μπλουζ” τραγούδι από τον Ελληνικό κινηματογράφο του Γιώργου Κατσαρού και στίχους του Πυθαγόρα. Είναι πρώτη φορά που γίνεται μια τέτοια συνεργασία, πιστεύω πως δύσκολα θα έλεγα ξανά ελληνικό τραγούδι, αφού αφοσιώθηκα στο ξένο ρεπερτόριο τόσα χρόνια.
Είναι ένα τραγούδι που ταιριάζει στην φωνή μου και είναι μεγάλη χαρά μου που παίζει σαξόφωνο ο Γιώργος Κατσαρός ! Ειδικά όταν το τραγουδάμε live σε συναυλίες μας και εμφανίσεις μας.

MY PRESS:
Η αλήθεια είναι ότι στην δισκογραφία σε γνωρίσαμε από πολύ μικρή ηλικία. Θέλεις στα γρήγορα να μας πεις για την πορεία σου;

TEREZA:
Το μήλο έπεσε κάτω από την μηλιά, αφού μεγάλωσα μέσα στην μουσική κοντά στην μητέρα μου στιχουργό και τραγουδίστρια Καίτη Μπόνη. Δίπλα της έζησα ότι ονειρεύεται κάθε παιδί, γνώρισα σπουδαίους καλλιτέχνες, και πολλά ταξίδια, μεγάλες συναυλίες και φεστιβάλ. Ήταν τρομερό το timing όταν στην εφηβεία, με το συγκρότημά μου σε ένα break που ήμουν στην Ελλάδα, με άκουσε και με ανακάλυψε ο Μάκης Μάτσας, μου πρότεινε να υπογράψω στην Minos-Emi.
Πάντα και παντού τραγουδώ ξένα. Εκείνο το διάστημα είχαμε μόλις ετοιμάσει τα πρώτα μου ελληνικά τραγούδια μαζί με τον Λάκη Παπαδόπουλο σε στίχους της μητέρας μου, έτσι είπα το “Σε πληροφορώ” Guest εμφάνιση σε LP του Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ. Αμέσως μετά κυκλοφόρησε το το πρώτο μου LP “Οπωσδήποτε” όλος ο δίσκος αγαπήθηκε, με Super Hits τραγούδια “Το Κυπελλάκι” “Club φεγγάρι” και άλλα… Δεύτερο LP “Στα Κρυφά” αγαπημένη μπαλάντα, με Full AirPlay και έτσι πρόλαβα ένα πολύ όμορφα διάστημα ’90s στο τελείωμα του βέβαια. Ανάμεσα σε Αμερική και Ελλάδα, τα περισσότερα χρόνια με συναυλίες, ραδιόφωνο, και τηλεόραση..

MY PRESS:
Έχεις ιδιαίτερη σχέση και με το ραδιόφωνο ξέρω ότι το αγαπάς πολύ ;

TEREZA
Παράλληλα ήμουν χρόνια στο ραδιόφωνο μουσικός παραγωγός μαζι με την δισκογραφία, ξεκίνησα στον
Αθήνα 98.4 την ίδια εποχή στα 90’s, για 5 χρόνια μετά ακολούθησε ο ΑΝΤΕΝΝΑ Radio δέκα χρόνια !
Cosmos Fm στην Αμερική και τώρα με θετική ενέργεια στο Ράδιο Ενέργεια 106,4 !!

MY PRESS:
Πρωτοπόρος στης μουσικές επιλογές σου; Με Swing, Bossa Nova, Blues…
Σημαντικές συνεργασίες και διασκευές ;

TEREZA
Έτσι μεγάλωσα με αυτά τα ακούσματα στην Αμερική και ειδικά στην Νέα Ορλεάνη που ήμουν για μερικά χρόνια! Όταν υπέγραψα στην Planetworks αποφασίσαμε για διασκευές μετά το 2000, υπέγραψα στην Planetworks με DJS συνεργασία με Dance κομμάτια σε όλο τον κόσμο και το χορευτικό “Άκουσε Με” που άνοιξε της πόρτες στο εξωτερικό, στην Sony Istanbul και σε 40 χώρες. Στην συνέχεια πολλά singles, το 2004-5 με το ιδιαίτερο “Fly Me To The Moon” διπλό CD με 20 τραγούδια διασκευές πρόταση που ακούγονται σε όλο τον κόσμο μέχρι σήμερα. Ήταν απίστευτο διάστημα, προτάσεις βροχή με πολλά remix και συνεργασίες ανά τον κόσμο σε club στο Best Of Buddha και στην συλλογή τους. Τραγουδούσα και με μεγάλους DJ, το ΤΕREZA “Best” με όλα μου τα hit 2012, ήταν ένα cd με ξένα τραγούδια και ελληνικό στίχο και όλα remix το “ΠΩΣ” της (Cathy Barnes Off) και στα ελληνικά αγαπήθηκε πολύ. Όλα τα βρίσκεται στο itunes spotify google plus Planetworks etc… Η απογείωση με τα τραγούδια μου έγινε όταν γνωστό whiskey πήρε για καμπάνια σε όλο τον κόσμο 2 /versions “Fly me to the moon” σε electro bossa, και σε ambient, για 15 χρόνια, με πολλά ταξίδια, έτσι έλειπα από την Ελλάδα μέχρι το 2018 που γύρισα. Και έκανα ένα τραγούδι για της γυναίκες που είναι ανεξάρτητες, έγραψα το “Buzy Woman” ! Τώρα το καινούργιο μου single, με τον Γιώργο Κατσαρό..

MY PRESS:
Διδάσκεις Φωνητική και ρεπερτόριο Online απ’ ότι γνωρίζουμε

TEREZA
Διδάσκω στο Ωδείο Τέχνης Φακανα αλλά και OnLine την μέθοδο μου Φωνητικής και ρεπερτορίου Personality Plus By TEREZA

MY PRESS:
Τώρα σε ακούμε στο TEREZA Show Radioenergeia 106.4?

TEREZA
Αγαπώ να βρίσκω διασκευες και κάθε Κυριακή σας προτείνω αγαπημένα μας Covers μαζί με υπέροχους Guests μόνο στο σταθμό με την καλύτερη μουσική Radioenergeia 106.4, σας περιμένω τις Κυριακές στις 22:00!

Ακούστε το τραγούδι “Σε αυτό το δρόμο” σε μουσική Γιώργου Κατσαρού & στίχους Πυθαγόρα.

MY PRESS:
Μια συμβουλή ομορφιάς για τα κορίτσια που θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό ;

TEREZA
Να χαμογελούν πάντα! Όλα θέλουν υπομονή και επιμονή στην ζωή! Και να έχουν πάντα ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ💋

MY PRESS:
Ευχαριστούμε για αυτή την μίνι συνέντευξη !

TEREZA
Εγώ ευχαριστώ και εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους πάρουν μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς!

πατήστε εδώ για να δείτε τις φιναλίστ του διαγωνισμού:

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz