Connect with us

Ελλάδα

Η ελίτ των Ολλανδών Αθλητών Δρόμου στο Λουτράκι για training camp

Published

on

Η ελίτ των Ολλανδών αθλητών δρόμου Running Team Liemers φιλοξενήθηκε στο Λουτράκι για ένα training camp αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι επτά αθλητές και αθλήτριες με τον προπονητή τους Titus Fierkens που βρίσκονται στο στάδιο της προ-ολυμπιακής τους προετοιμασίας, ανάμεσα τους και ο πολύ υποσχόμενος Frank Futselaar, βρέθηκαν από την Τρίτη 12 Μαρτίου και για μια εβδομάδα στο Λουτράκι και προπονήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγ.Θεοδώρων και στο φυσικό περιβάλλον της περιοχής.

Το προπονητικό κάμπ ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αθληθούν σε φυσικές συνθήκες ειδικά σε μια περίοδο που στη χώρα τους ο καιρός του χειμώνα δεν επιτρέπει τις προπονήσεις σε εξωτερικό περιβάλλον. Επίσης ένιωσαν με τον καλύτερο τρόπο την ενέργεια της λεγόμενης Ελληνικής Φιλοξενίας τόσο από τους επαγγελματίες του είδους όσο και από τους ανθρώπους του Ποσειδώνα Λουτρακίου και του Δήμου.

Αυτή η επιτυχία ήρθε με την πρωτοβουλία του Παναγιώτη Θεοχάρη και την συνεργασία επιχειρηματιών του Λουτρακίου, της Κορίνθου αλλά και στην υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου και του Ποσειδώνα Λουτρακίου!

Οι επαγγελματίες που στηρίζουν την προσπάθεια να αποτελέσει η περιοχή του Λουτρακίου πόλος έλξης για επαγγελματικές αθλητικές ομάδες αλλά και ερασιτέχνες αθλητές που επιθυμούν να συνδιάσουν αθλητισμό και τουρισμό είναι: HOTEL Theoxenia, Gold Gym, Bike Point Κόρινθος, LM Tours & Cruises, PIZZA BAKOS LOUTRAKI, Ami Pizza Loutraki, Ουζερί Γιάννης Λουτράκι, ΚΛΗΜΗΣ Β. & ΣΙΑ Ε.Ε., Αφοι Θεοχάρη HONDA, EnjoyCorinthia, Πυροσβεστικά Είδη Δέδες Λουτράκι.

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz