Connect with us

Ελλάδα

Η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από το «Πρωινό» σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

Published

on

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση του ΑΝΤ1 επισημαίνεται:

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από “Το Πρωινό”. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του OPEN που μεταδόθηκε το Σάββατο (24/09), η Δούκισσα Νομικού υπέβαλε την παραίτησή της από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μετά την προχθεσινή εκπομπή ενώ φέρεται να υπήρχε και έντονη συζήτηση με τον Γιώργο Λιάγκα.

Μάλιστα, κατά την εκπομπή της Πέμπτης (22/09) και στην ενότητα της Αστρολογίας, η Δούκισσα Νομικού δεν μπόρεσε να κρύψει τον προβληματισμό της όταν άκουσε τη Λίτσα Πατέρα να κάνει λόγο για επαγγελματικά διλήμματα στους Σκορπιούς». Πάντως, η ξανθιά καλλονή δεν έδωσε το «παρών» στην εκπομπή της Παρασκευής (23/09) και ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως η Δούκισσα Νομικού απουσίαζε λόγω «επαγγελματικής υποχρέωσης».

Ο προβληματισμός της Δούκισσας Νομικού, σύμφωνα με το OPEN, φέρεται να άρχισε εδώ και καιρό με αφορμή τον χρόνο συμμετοχής της στο πρωινό αλλά και τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης την ώρα που εμφανίζεται εκείνη. Μάλιστα, στην πρεμιέρα της εκπομπής, η Δούκισσα Νομικού είχε πει με νόημα στον Γιώργο Λιάγκα: «Σήμερα βγήκα στις 11:30, άλλα είχα συμφωνήσει. Αύριο μπορεί να βγω κατά τις 12:00 ή κατά τη μια παρά…».

Εντούτοις, ο ΑΝΤ1 προσπάθησε να αλλάξει τη ροή της εκπομπής αλλά, όπως σημειώθηκε, αρνήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας που επιμένει στον – κατά κύριο λόγο – ενημερωτικό χαρακτήρα του πρωινού. Ως εκ τούτου, σύμφωνα με το OPEN, η Δούκισσα Νομικού αισθάνθηκε πως δεν έχει την υποστήριξη του Γιώργου Λιάγκα.

Ποια η συνέχεια της εκπομπής?

Όπως μετέφερε η διευθύντρια του περιοδικού «You», Τζώρτζια Συρίχα, μέσα από τη συχνότητα του OPEN την Κυριακή (25/09), εξετάζονται πολλά σενάρια για το μέλλον της εκπομπής «Το Πρωινό». Αρχικά, η δημοσιογράφος διέψευσε το σενάριο αντικατάστασης της Δούκισσας Νομικού από την Ιωάννα Μαλέσκου και, εν συνεχεία, έβαλε στο τραπέζι της συζήτησης το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου. Πάντως, εάν συμβεί κάτι τέτοιο, ενδεχομένως να αλλάξει η ροή της εκπομπής.

Υπάρχει, επίσης, δυσαρέσκεια από τον ΑΝΤ1 για την εικόνα της εκπομπής και η συμφωνία της Δούκισσας Νομικού με τον σταθμό ήταν πως θα είχε τόσο τον χώρο όσο και τον χρόνο της στην εκπομπή. Εντούτοις, στην πράξη ο Γιώργος Λιάγκας είχε ενεργό συμμετοχή ακόμα και στις στήλες που – υποτίθεται – θα παρουσίαζε μόνη της η ξανθιά καλλονή.

Δεν αποκλείεται – όπως ανέφερε η Τζώρτζια Συρίχα – σε περίπτωση που η ρήξη ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και στη Δούκισσα Νομικού οριστικοποιηθεί, να ενεργοποιηθεί και η ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1, με την ξανθιά παρουσιάστρια να έχει δική της εκπομπή μιας και δεσμεύεται με τριετές συμβόλαιο.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz